13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Remington φροντίζει για να περιποιηθείτε μόνοι σας τον εαυτό σας

    Η περιποίησή σας, ακόμη και εν μέσω των δυσκολιών που φέρνει ο κορωνοϊός, είναι κάτι που αποτελεί προτεραιότητα. Και το να είστε πάντα στην “τρίχα” είναι κάτι που χρειάζεστε, ακόμη και μια δύσκολη μέρα γεμάτη τρέξιμο ή όπου και να βρίσκεστε αυτό το καλοκαίρι. Μία μηχανή κουρέματος είναι απαραίτητη για να μπορείτε μόνοι σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, με το μικρότερο δυνατό κόστος, είτε έχετε μία γεμάτη υποχρεώσεις μέρα είτε ξεκουράζεστε με αποδράσεις και διακοπές. Έχουμε για εσάς δύο προτάσεις που θα σας “λύσουν τα χέρια” από την κορυφαία του είδους εταιρεία REMINGTON.

    Remington HC7110

    Μία πρόταση υψηλής τεχνολογίας, μία κουρευτική μηχανή που αποτελεί ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας – και όχι μόνο. Εγγυάται άριστο αποτέλεσμα, διαθέτοντας ισχυρό μοτέρ Pro Power για διπλή απόδοσης κοπής, καθώς και ατσάλινες λεπίδες 5 επιπέδων, οι οποίες τροχίζονται κατά τη χρήση και θα εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.

    Η προηγμένη γεωμετρία λεπίδων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Φυσικά, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς καλώδιο, καθώς λειτουργεί τόσο με ρεύμα όσο και με μπαταρία (είναι επαναφορτιζόμενη και έχει αυτονομία 40 λεπτών με χρόνο φόρτισης 14-16 ώρες και ενδεικτικό LED φόρτισης για να γνωρίζετε πότε έχει φορτίσει).

    Διαθέτει δύο χτενάκια με ρυθμιζόμενα μήκη κοπής, αυτόματο κλείδωμα, ενώ έρχεται με βουρτσάκι καθαρισμού και λαδάκι για να μείνει κοντά σας σε άψογη κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο. Επειδή όμως συμβαίνουν και ατυχίες, είναι σημαντικό το ότι έρχεται με 5 χρόνια εγγύησης, ώστε να είστε σίγουροι σε κάθε περίσταση.

    Remington PG4000

    Ακόμη μία πρόταση για την περιποίηση των μαλλιών σας και όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι. Διαθέτει μέγιστο μήκος κοπής 20 χιλιοστά, ενώ έρχεται με τέσσερις επισυναπτόμενες κεφαλές. Με τέσσερα επίπεδα κοπής και λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι με επίστρωση γραφίτη για ομαλή και άνετη ολίσθηση. Διαθέτει ένα χτενάκι με ρυθμιζόμενα μήκη κοπής, δύο χτενάκια με σταθερά μήκη κοπής και επιπλέον δύο ρυθμίσεις κοπής χωρίς χτενάκι, για να καλύψει ευρεία γκάμα επιλογών.

    Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε χωρίς καλώδιο έως 60 λεπτά, ενώ διαθέτει 10 ώρες χρόνος φόρτισης. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία LED με ένδειξη φόρτισης / αποφόρτισης, ενώ έρχεται με premium τσάντα αποθήκευσης και 3 χρόνια εγγύηση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles