12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H Samsung έχει στα σκαριά το πρώτο 5G tablet!

    Αν και είναι γνωστό ότι η αγορά των tablets δεν διάγει και τις πιο λαμπρές μέρες της, καθώς μια σειρά από παράγοντες έχουν γείρει τη ζυγαριά υπέρ των smartphones, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υφίστανται ακόμη ως αγορά. Τα λιμνάζοντα νερά λοιπόν της αγοράς των tablet θέλει να ταράξει η Samsung, με την δημιουργία του πρώτου 5G tablet!

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το πρώτο 5G tablet στον κόσμο θα είναι το Galaxy Tab S6, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του πρώτα στην Κορέα και σε άλλες τοποθεσίες στον κόσμο. Σε ότι έχει να κάνει με τα specs του, το εν λόγω tablet δεν θα έχει ιδιαίτερα μεγάλες διαφορές με το Tab S6, πέρα από το γεγονός ότι θα υποστηρίζει 5G δίκτυα. Έτσι λοιπόν, η πρόταση της Samsung θα έρθει λογικά με display στις 10.5 ίντσες (2560×1600 pixels), Qualcomm Snapdragon 855 chipset, 6GB ή 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου. Σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν η κορεατική εταιρεία θα προβεί σε κάποια upgrades στα specs, όμως με το MWC να μην απέχει και πολύ, σίγουρα θα μάθουμε πολλά περισσότερα όταν φτάσουμε στα τέλη Φεβρουαρίου… Στη χώρα μας βέβαια επειδή τα 5G δίκτυα θα αργήσουν κατά τα φαινόμενα, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε τον… διάδοχο του να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles