18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Sony έσκασε το αστρονομικό ποσό των 229 εκατ. δολαρίων για να αποκτήσει την Insomniac!

    Πολλές φορές όταν γίνεται ένα μεγάλο deal οι εταιρείες δεν προχωρούν στις λεπτομέρειες για το ποσό που κλήθηκαν να δαπανήσουν. Αυτό συνέβη και πέρσι όταν η Sony προχώρησε στην εξαγορά της Insomniac. Ωστόσο, τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα που δημοσίευσε η Sony μας αποκάλυψαν πρόσφατα το ακριβές ποσό της εξαγοράς και σίγουρα δεν είναι και λίγα από τη στιγμή που δαπανήθηκαν 229 εκατομμύρια δολάρια!

    Φυσικά από τη στιγμή που έγινε το deal, οι υπεύθυνοι της Sony γνώριζαν εκ των προτέρων ότι αυτή η κίνηση θα τους αποφέρει τεράστια κέρδη στο μέλλον, καθώς το Marvel’s Spider-Man πούλησε 13.2 εκατομμύρια units. Η Insomniac Games είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα στον κόσμο του game development, καθώς ιδρύθηκε το 1994 και έχει συνδεθεί με πραγματικά δυνατά franchises όπως τα Spyro The Dragon, Ratchet & Clank και Resistance. Με το Spider-Man έγινε πανικός, ενώ κάτι ανάλογα επιθυμούν να πετύχουν οι developers της με ένα νέο game που δεν έχει ανακοινωθεί και το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με το PlayStation 5. Κρίνοντας βέβαια με βάση τη δυναμική που έχει η Insomniac είναι εμφανές ότι η Sony γνωρίζει πολύ καλά που επενδύει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles