25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Sony πούλησε 1.3 εκατ. smartphones τη περίοδο των Χριστουγέννων… Φως στο τούνελ για την ιαπωνική εταιρεία;

    Είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ότι το mobile τμήμα της Sony δεν διάγει και τις πιο ένδοξες μέρες του, ωστόσο οι υπεύθυνοι της δεν φαίνονται σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την αγορά (άλλωστε το όνομα Sony έχει όπως και να το κάνουμε ξεχωριστή βαρύτητακαι τη δική του ιστορική παράδοση). Πριν από λίγες ημέρες η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα νούμερα των πωλήσεων της για την χριστουγεννιάτικη περίοδο που μας πέρασε και παρόλο που σίγουρα αρκετοί θα περιμέναν πτώση, η Sony τους διέψευσε, καθώς οι πωλήσεις της ανήλθαν στα 1.3 εκατομμύρια smartphones.

    Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο οι πωλήσεις της διπλασιάστηκαν, καθώς στο προηγούμενο report οι πωλήσεις της είχαν ανέλθει στις 600.000 συσκευές. Αναμφίβολα, τα παραπάνω νούμερα είναι ενθαρρυντικά, καθώς μοιάζει σα να φαίνεται ύστερα από καιρό ένα αχνό φως στο τούνελ και δεν σας κρύβουμε ότι θα επιθυμούσαμε να δούμε τη Sony να ισχυροποιείται και να γίνεται πιο ανταγωνιστική στην αγορά της mobile τεχνολογίας (όπως συνέβαινε τον παλιό καλό καιρό…). Με το MWC 2020 να ξεκινάει σε περίπου 3 εβδομάδες σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα για τα μελλοντικά σχέδια της ιστορικής εταιρείας… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles