19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H stop-motion επιστροφή των Radiohead είναι εμπνευσμένη από το The Wicker Man!

    Το comeback των Radiohead είναι εντυπωσιακό και κινηματογραφικό! Αφού πρώτα εξαφάνισαν όλο το υλικό τους από το internet δημιουργώντας το γνώριμο σασπένς που συνοδεύει κάθε κυκλοφορία τους, έδωσαν τελικά την πρώτη γεύση από το επερχόμενο 9ο studio, ακόμα δίχως τίτλο άλμπουμ τους, το πρώτο από την εποχή του 2011 και το The King of Limbs. Το “Burn the Witch” είναι το single που μας θυμίζει πόσο σπουδαίο συγκρότημα είναι οι Radiohead και πόσο τους έχουμε ανάγκη αυτές τις φτωχές μουσικά εποχές. Όσο για το video clip αυτό είναι από μόνο του σκέτη περίπτωση!

    radiohead-2015

    Το video clip είναι μία stop motion δουλειά σε σκηνοθεσία του Chris Hopewell με το σενάριο να θυμίζει πάρα μα πάρα πολύ το περίφημο The Wicker Man, η κλασική ταινία τρόμου του 1973, η βρετανική παραγωγή που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο συγκεκριμένο είδος. Οι μινιατούρες αναπαριστούν το story, βλέπε Αγγλικό χωριό, ο ξένος καλεσμένος που έρχεται για να καταγράψει τα περίεργα παγανιστικά περιστατικά που συμβαίνουν εκεί και φυσικά το γνωστό τέλος όπου θα βρεθεί να γίνεται θυσία από τους κατοίκους, που τον βάζουν μέσα στον Wicker Man και ανάβουν τη φωτιά.
    Το άλμπουμ των Radiohead αναμένεται να καταφθάσει από στιγμή σε στιγμή και έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσει στη συνέχεια μία παγκόσμια περιοδεία. Να θυμίσουμε πως οι Radiohead είχαν γράψει τη μουσική για το Spectre του James Bond, δουλειά που είχε κυκλοφορήσει τα περασμένα Χριστούγεννα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles