12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H TCL Communication λανσάρει το Alcatel 3x (2020), το smartphone που θα σας μαγέψει!

    Η TCL Communication είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διαθεσιμότητα του Alcatel 3x (2020), ενός smartphone εξοπλισμένου με μια εξαιρετική τετραπλή AI κάμερα υψηλής ανάλυσης, με εντυπωσιακή οθόνη 6.52-ιντσών, με μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος και ισχυρή μπαταρία 5000mAh. Η συσκευή αυτή έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει την καθημερινότητα των χρηστών, ενώ συνδυάζει με ισορροπία τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και την προσιτή τιμή.

    «Το τελευταίο μοντέλο Alcatel 3X αποτελεί παράδειγμα του οράματος της TCL να κάνει την προοδευτική τεχνολογία προσιτή σε όλους τους καταναλωτές,» δήλωσε ο David Derrida, Επικεφαλής του Product Marketing Europe στην TCL Communication. «Οι ψαγμένοι χρήστες smartphone που ξέρουν να απολαμβάνουν συναρπαστικές τεχνολογικές εμπειρίες και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της τάσης, δεν πρέπει να χάσουν το εκπληκτικά προσιτό Alcatel 3X.»

    AI ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΚΑΜΕΡΑ: Καταγράψτε Πολύτιμες Στιγμές

    Εξοπλισμένο με τέσσερις ισχυρές κύριες κάμερες, το νέο Alcatel 3x (2020) είναι έτοιμο να υποστηρίξει τις ανάγκες του κάθε χρήστη σε κάθε περίσταση. Η κύρια κάμερα με τεχνολογία AI διαθέτει εκπληκτική ανάλυση 16MP παρέχοντας εξαιρετικές φωτογραφίες. Με αισθητήρα big-pixel 1.12μm, το Alcatel 3X επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν υπέροχες φωτογραφίες ακόμα και με σκοτεινό φωτισμό.


    Την εντυπωσιακή κύρια κάμερα συνοδεύει ένας macro φακός 2MP για ευκρινείς, λεπτομερείς κοντινές λήψεις, μια κάμερα με βάθος πεδίου 2MP για καλλιτεχνικό bokeh και ένας υπέρ ευρυγώνιος φακός 5MP για τη λήψη τοπίων ή εσωτερικών χώρων. Εκτός από τις πίσω κάμερες, ο μπροστινός φακός 8MP παράγει επίσης ζωντανές και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, καθιστώντας τις selfies ακόμα πιο εύκολη υπόθεση.Η δυνατότητα λήψης φωτογραφιών του Alcatel 3X ενισχύεται περαιτέρω από την τεχνολογία AI, υποστηρίζοντας την έξυπνη ανίχνευση σκηνής που προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας κατά τη λήψη φωτογραφιών για την ενίσχυση της ποιότητας της εικόνας. Αυτή η συσκευή ναυαρχίδα μπορεί να εντοπίσει έξυπνα 22 σκηνές, που κυμαίνονται από φαγητό και πυροτεχνήματα έως χιόνι και ανατολή/ηλιοβασίλεμα, τελειοποιώντας κάθε λήψη.

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΘΟΝΗ: Εκτεταμένη προβολή

    Με τεράστια οθόνη 6,52 ιντσών 20:9 HD+ και μικροσκοπικό V-notch, το Alcatel 3X διαθέτει εντυπωσιακή 89,04% αναλογία οθόνης-σώματος2  για εκτεταμένη προβολή. Η προσεγμένη σχεδίαση του κινητού με τις μεταλλικές λάμψεις, τελειοποιείται με κυρτή οθόνη από γυαλί 2.5D για ωραία, καθαρή εμφάνιση και άνετη λαβή.

    ΑΠΟΔΟΣΗ: Γρήγορη, Αβίαστη & Διασκεδαστική

    Η μπαταρία 5000mAh υψηλής χωρητικότητας του Alcatel 3X θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο ακούγοντας μουσική και βλέποντας βίντεο με μία μόνο φόρτιση3. Το μοντέλο έρχεται επιπλέον με OTG Reverse Charging4, επιτρέποντας στους χρήστες να μπορούν να φορτίσουν και άλλες συσκευές από το Alcatel 3X τους.

    Τροφοδοτείται από έναν υψηλής απόδοσης 8πύρηνο επεξεργαστή και 64GB ROM και 4GB RAM ή 128GB ROM και 6GB RAM. Το Alcatel 3X έχει πολύ ομαλή απόδοση σε streaming HD περιεχόμενο, στο gaming και στην εκτέλεση πολλών άλλων απαιτητικών εργασιών.

    Με την εξαιρετική ρύθμιση τετραπλής κάμερας, με εντυπωσιακή οθόνη και με ομαλή-γρήγορη απόδοση, το ισχυρό Alcatel 3x είναι η απόλυτη απόλαυση. Στην τιμή των 149€ για την 64G+4G έκδοση και 189€ για τη 128+6GB έκδοση, το Alcatel 3x είναι διαθέσιμο σε Jewelry Black και Jewelry Green, ξεκινώντας από τον Ιούνιο του 2020.

    *******

    1 Έκδοση: Alcatel 3X 128GB Rom / 6 GB RAM με 48MP+5MP+2MP+2MP πίσω κάμερες και 13MP μπροστινή κάμερα

    2 Η αναλογία οθόνης/σώματος υπολογίστηκε με τη VA/TP μέθοδο.

    3Σε σύγκριση με το Alcatel 3X (2019). Τα δεδομένα βασίζονται σε εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται από την προσωπική χρήση και άλλους παράγοντες όπως η ισχύς του δικτύου, η χρήση εφαρμογών κλπ.

    4 Το OTG καλώδιο δεν συμπεριλαμβάνεται. Η κανονική έξοδος είναι 5V 1.3A, αλλά ποικίλει ανάλογα με το καλώδιο OTG που χρησιμοποιείται.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles