13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H TeamViewer ενσωματώνει το TeamViewer Meeting δωρεάν στην πλατφόρμα της!

    Η TeamViewer®,  ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ασφαλών λύσεων απομακρυσμένης σύνδεσης, ανακοινώνει σήμερα την ενσωμάτωση της βελτιωμένης εφαρμογής  TeamViewer Meeting για συναντήσεις με ένα κλικ απευθείας από την υπάρχουσα εφαρμογή TeamViewer. Η εφαρμογή TeamViewer Meeting, η οποία μετονομάστηκε πρόσφατα από blizz και τώρα ανήκει ορατά στην οικογένεια προϊόντων TeamViewer, προστίθεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες της TeamViewer, προσφέροντας όλα τα οφέλη μιας σύγχρονης τηλεδιάσκεψης και διαδικτυακής συνάντησης στους χρήστες TeamViewer παρέχοντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

    «Λόγω της παγκόσμιας ανάγκης αξιόπιστων, ασφαλών ψηφιακών επικοινωνιών και διαδικτυακών δυνατοτήτων για συσκέψεις, δεσμευτήκαμε να παρέχουμε σε κάθε χρήστη TeamViewer μια εύχρηστη λύση συνάντησης.»  λέει ο Christoph Schneider, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων της TeamViewer. «Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για κρυπτογραφημένες λύσεις από κοινού από χρήστη σε χρήστη και λύσεις κοινής χρήσης οθόνης μετά από τον αυστηρό κανονισμό προστασίας δεδομένων και απορρήτου εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»

    Η ενσωματωμένη εφαρμογή TeamViewer meeting είναι πλήρως συμβατή και  επιτρέπει κρυπτογραφημένες συναντήσεις VoIP iOS ή Android σε κινητές συσκευές, κάτι που είναι πλέον δυνατό για όλους τους χρήστες TeamViewer . Πρόσθετες λειτουργίες είναι άμεσες συναντήσεις απευθείας από τη λίστα επαφών, βίντεο ποιότητας HD, κοινή χρήση οθόνης 4k πολλαπλών οθονών, ενοποίηση του Outlook, εγγραφές συσκέψεων και δυνατότητα κλειδώματος συσκέψεων καθώς και προστασία με κωδικούς πρόσβασης για την περαιτέρω αύξηση του απορρήτου Για τους συνδρομητές, το TeamViewer Meeting προσφέρει επίσης αριθμούς κλήσης τηλεφώνου που μπορούν να ενεργοποιηθούν ή να απενεργοποιηθούν από τον κεντρικό υπολογιστή.

    «Η ενσωμάτωση του TeamViewer meeting στον πελάτη TeamViewer συνάδει με τον στόχο μας να παρέχουμε οριζόντιες λύσεις συνδεσιμότητας για την ψηφιοποίηση των διαδικασιών στο χώρο εργασίας και να επιτρέψουμε περιπτώσεις ατελείωτης χρήσης που μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια κοινή, ασφαλή τεχνολογική πλατφόρμα για εταιρείες όλων των μεγεθών σε όλους τους κλάδους σε όλο τον κόσμο» εξηγεί ο Christoph Schneider.

    Η νέα εφαρμογή  είναι προσβάσιμη απευθείας στον πελάτη TeamViewer χωρίς περαιτέρω εγκατάσταση για όλους τους μη εμπορικούς χρήστες  TeamViewer, καθώς και για πελάτες που πληρώνουν όλα τα προγράμματα συνδρομής  (οι συνδρομές απομακρυσμένης πρόσβασης θα ακολουθήσουν σύντομα). Για μη εμπορικούς χρήστες, οι συμμετέχοντες θα περιορίζονται σε πέντε, ενώ οι πελάτες που πληρώνουν θα μπορούν να φιλοξενούν συναντήσεις με έως και δέκα συμμετέχοντες. Τα προαιρετικά πακέτα επιτρέπουν στους χρήστες να επεκτείνουν το μέγεθος των συσκέψεων  50, 100 ή 300 συμμετέχοντες. Για καλύτερη συμβατότητα με τον αυτόνομο πελάτη, συνιστάται η ενημέρωση   15.13

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles