15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Turing υπόσχεται τρελό smartphone με τρεις octa-core processors, 18GB RAM και κάμερα 60MPixels

    Μία ελάχιστα γνωστή εταιρεία, η Turing Robot Industries, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ένα νέο smartphone εντελώς έξω από τα… σημερινά specs, αλλά είμαστε πολύ καχύποπτοι αν θα κυκλοφορήσει ποτέ.

    turing-wrf-01

    Όπως διαβάζουμε στο secnews.gr, εντοπίστηκε από το Android Police και ανακοινώθηκε μέσω ενημερωτικού δελτίου της Turing με την υπογραφή του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, Syl Chao. Το Turing Monolith Chaconne είναι ένα 6.4-ιντσών phablet με slide-out πληκτρολόγιο. Θα έχει -κρατηθείτε- τρεις οκταπύρηνους επεξεργαστές Snapdragon που θα εργάζονται από κοινού (δηλαδή συνολικά 24 πυρήνες), οθόνη 4K, 18GB RAM και 1.2TB αποθήκευσης SSD.

    turing-wtf-00

    Θέλετε περισσότερα; Το τηλέφωνο θα περιλαμβάνει οπίσθια κάμερα 60MP, σε συνδυασμό με μία διπλή μπροστινή κάμερα 20MP.Ακόμα θα έχει “μπαταρία υπερπυκνωτή γραφενίου” 3,600mAh σε συνδυασμό με κυψέλη καυσίμου υδρογόνου 2,400mAh Li-Ion.

    Το κερασάκι στην τούρτα είναι το OS που φέρεται να τρέχει:. Η ικανότητα «μάθησης εις βάθος» του Swordfish OS (με βάση το Sailfish, ένα Linux-based λειτουργικό σύστημα που υπάρχει στην πραγματικότητα), με όρους όπως «τρέχει ελικοειδές νευρωνικό δίκτυο», μας δείχνει ότι… θα είναι πιο έξυπνο από εμάς.

    Αν και η ημερομηνία που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει –το 2018-  το καθιστά λίγο πιο… ρεαλιστικό, ακόμα δεν είμαστε και πολύ σίγουροι ότι πραγματικά θα κυκλοφορήσει ποτέ.

    turing-wtf-04

    Μέχρι τώρα, η Turing έχει δημιουργήσει μόνο ένα τηλέφωνο – το Turing Phone – το οποίο, μετά από πολλές καθυστερήσεις, ξεκίνησε την κυκλοφορία του τον Ιούλιο. Είναι μια ενδιαφέρουσα συσκευή, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το πολλά υποσχόμενο Chaconne. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ένα ακόμα τηλέφωνο με απίστευτα χαρακτηριστικά την περασμένη εβδομάδα, το Turing Cadenza. Αυτό έχει «μόνο» διπλό Snapdragon 830 τσιπ και ημερομηνία κυκλοφορίας το 2017.

    Παραμένουμε επιφυλακτικοί, αλλά δίνουμε στην Turing (ή όποια άλλη εταιρεία θέλει) την ευκαιρία να μας αποδείξει ότι μπορεί να φτιάξει πράγματα που ξεπερνούν ακόμα και την πιο τρελή φαντασία μας!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles