18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    H vivo παρουσιάζει το iQOO, το πιο φθηνό 5G smartphone!

    H εποχή του 5G είναι (σχεδόν) εδώ, για αυτό και ήδη αρκετοί μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις. Η κινεζική vivo θέλει να στρέψει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, με την ανάπτυξη του iQOO του πιο οικονομικά προσιτού 5G smartphone (όπως ισχυρίζεται), του οποίου η τιμή του θα αγγίζει τα επίπεδα μιας 4G ναυαρχίδας κι όχι ενός 5G τηλεφώνου που παραδοσιακά είναι αρκετά πιο ακριβά.

    Vivo Iqoo Cheapest 5G

    Το smartphone που θα ανακοινωθεί επισήμως στις 22 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα (χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν υπάρχουν σχέδια για release του σε άλλες αγορές) και θα διαθέτει μια σειρά από αρκετά ισχυρά tech specs. Πιο συγκεκριμένα, το vivo iQOO θα έρθει με οθόνη 6.41 ιντσών (AMOLED στα 1080×2340 pixels), με waterdrop notch, Snapdragon 855+ chipset, έως 12GB RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου και ένα τριπλό camera setup (48MP + 13MP + 12MP), μαζί με μια selfie cam στα 12MP και μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.410mAh. Τέλος θα υποστηρίζει fast charging στα 44W, ενώ θα τρέχει Android 9 Pie σε συνδυασμό με το Funtouch 9 της vivo. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω specs, σίγουρα ανυπομονούμε να δούμε το κατά πόσο θα μπορέσει να αποτελέσει το πιο οικονομικό 5G smartphone όπως ισχυρίζεται η κινεζική εταιρεία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles