20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H ΖΤΕ παρουσιάζει το πρώτο 5G-ready smartphone στον κόσμο!

    Οι ανακοινώσεις των νέων συσκευών στο MWC 2017 πέφτουν βροχή, καθώς όλες οι κατασκευάστριες εταιρείες χορεύουν στο χορό της μεγάλης γιορτής της mobile τεχνολογίας, ξεδιπλώνοντας τα όπλα τους και ρίχνοντας του κρυμμένους άσσους που έχουν στο μανίκι τους. Η κινεζική ZTE φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από τη σημαντική αυτή γιορτή, παρουσιάζοντας μία συσκευή που βλέπει «μπροστά» και για να ακριβολογούμε πολύ μπροστά… καθώς η εταιρεία – κολοσσός παρουσίασε το πρώτο 5G smartphone, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, χρόνια που αναμένεται τα 5G δίκτυα να έχουν γίνει το «στάνταρ», με το ντεμπούτο της 5G τεχνολογίας να τοποθετείται το 2018 στη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Pyeongchang.

    ZTE 5G phone

    Σύμφωνα με τη ZTE, το Gigabit Phone είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο που δύναται να κατεβάσει με ταχύτητες που φτάνουν το 1 gigabit ανά δευτερόλεπτο (Gbps), πράγμα που σημαίνει ότι είναι 10 φορές ταχύτερο από την πρώτη γενιά των συσκευών 4G από την πρώτη γενιά συσκευών κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούνται σήμερα. H συσκευή που παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη θα επιτρέπει panoramic virtual reality 360 μοιρών και ταχύτατο downloading πολλών gigabytes Ultra Hi-Fi μουσικής και videos σε χρόνο dt! Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ZTE το Gigabit Phone αναμένεται να αλλάξει άρδην τον τρόπο που επικοινωνούμε και ψυχαγωγούμαστε από τις smart συσκευές μας. Αν και η αποκάλυψη της συγκεκριμένης συσκευής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία «κίνηση εντυπωσιασμού», καθώς θα πρέπει να περάσει ο καιρός για να δούμε τις πρώτες συσκευές να περνούν στα χέρια των καταναλωτών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles