20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Hack Cyprus: Στις αρχές Σεπτεμβρίου το 2ον Hackathon

    Tο CYPRIOT ENTERPRISE LINK διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο, το πρώτο φεστιβάλ για την τεχνολογία και τα start-ups στις 4-8 Σεπτεμβρίου. Το Hack Cyprus είναι η πρώτη αυτο-οργανωμένη κοινότητα/πρωτοβουλία φοιτητών με προσανατολισμό την τεχνολογία και έκανε την εμφάνισή του το 2012 με τη διοργάνωση του πρώτου HACKATHON που έγινε ποτέ στην Κύπρο. 30 ώρες κώδικα, 4 βραβεία, 80 συμμετέχοντες και πολλές καινοτόμες ιδέες που άρχισαν να αλλάζουν το τεχνολογικό τοπίο στη χώρα μας.  Φέτος το HACK CYPRUS επιστρέφει δυναμικά όχι μόνο με τη διοργάνωση του δεύτερου HACKATHON αλλά με ένα τεχνολογικό φεστιβάλ στα πρότυπα των μεγάλων φεστιβάλ του εξωτερικού.

    Youth Day – 5 Σεπτεμβρίου 2013

    Μία μέρα αφιερωμένη στην επόμενη γενιά καινοτόμων, παιδιά γυμνασίου και λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σεμινάρια και εργαστήρια που αφορούν τις γλώσσες προγραμματισμού, τη μηχανική και τη ρομποτική.

    Hackathon – 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2013

    Το Hackathon επιστρέφει δυναμικά με περισσότερους συμμετέχοντες, έτοιμο να βραβεύσει τις καλύτερες μετά από ένα 48ωρο μαραθώνιο κώδικα.

    Insights Day – 8 Σεπτεμβρίου 2013

    Η ναυαρχίδα του φεστιβάλ είναι το Insights Day, μία ημερίδα αφιερωμένη στην τεχνολογία και τις πετυχημένες startups, με διεθνούς φήμης ομιλητές που θα ταξιδεύσουν στην Κύπρο για να μοιραστούν εμπειρίες και γνώσεις με τους συμμετέχοντες. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο http://2013.hackcyprus.com

    hack cyprus hackathon

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles