21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Hackers ρημάζουν το Red Dead Online και το γεμίζουν με… σκελετούς!

    Οι hackers σίγουρα δεν εφησυχάζουν ποτέ, καθώς πρόσφατα ανακάλυψαν έναν τρόπο για να εισβάλλουν στο Red Dead Online, γεμίζοντας το με δικέφαλους… σκελετούς. Σύμφωνα με αναφορές παικτών που σχετίζονται με τον τίτλο της Rockstar, τόσο στην PC όσο και στην PS4 έκδοση του δημοφιλούς παιχνιδιού δικέφαλοι σκελετοί εμφανίζονται σχεδόν από το πουθενά και παρά τις προσπάθειες των παικτών απλώς… δεν πεθαίνουν με την καμία (εάν τους συναντήσετε μην μπείτε καν στον κόπο να δοκιμάσετε απλά, όμως μπορείτε εάν θέλετε να τους… δέσετε)!

    Πολλοί φυσικά αναρωτιούνται από που στην ευχή προέρχονται οι συγκεκριμένοι σκελετοί, ωστόσο ορισμένοι παρατηρητικοί gamers αναφέρουν στο Reddit ότι κάνουν την εμφάνιση τους στα αερόστατα που έχουν κατακλύσει τον ουρανό του παιχνιδιού, κάνοντας spawn από εκεί. Φυσικά η όλη κατάσταση δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργεί εκνευρισμό στους φίλους του παιχνιδιού, αν και είναι βέβαιο ότι η Rockstar θα επιληφθεί του θέματος σύντομα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles