18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θα παρουσιαστεί το Half Life 3 στη GamesCom;

    Διπλή παραμονή σήμερα, της Παναγίας και της… GamesCom, και σίγουρα μαντέψατε ήδη ποιο από αυτά τα δύο events αφορά η συγκεκριμένη είδηση. Η ετήσια έκθεση παιχνιδιών GamesCom ξεκινάει αύριο και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, στην Κολονία της Γερμανίας. Ένα επίσημο έγγραφο της έκθεσης που διέρρευσε, περιλάμβανε το Half Life 3 στη λίστα των παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν εκεί.

    Μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει κανένας λόγος για τρίτη συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού, ενώ η Valve δήλωσε ότι η ομάδα του Steam θα βρίσκεται στη GamesCom, αλλά δεν θα παρουσιάσουν κάποιο τίτλο. Το τελευταίο «επεισόδιο» της σειράς Half Life είχε κυκλοφορήσει το 2007, και ήταν το Half Life 2 Episode 2.

    Με αυτό ως δεδομένο, ίσως το… «Half Life 3» να παραπέμπει στο τρίτο «επεισόδιο», το οποίο έτσι κι αλλιώς αναμένεται κάποτε, και όχι σε ένα τρίτο ολοκληρωμένο sequel. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ίδια λίστα υπάρχει αναφορά και για το Dragon Age 3, για το οποίο λογικά θα πρέπει να ακούσουμε κάτι στο άμεσο μέλλον, καθώς το Dragon Age 2 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles