21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το νέο spot του Halo 5: Guardians και προετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις!

    Το Halo 5: Guardians είναι αυτή τη στιγμή ο τίτλος που περιμένουν πως και πως οι Xbox One gamers, αλλά και οι υπεύθυνοι της Microsoft, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι ένα game με πρωταγωνιστή τον Master Chief δύναται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις οποιασδήποτε κονσόλας Xbox! Μάλιστα, με λιγότερο από έναν μήνα να έχει απομείνει από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, η Microsoft έχει ξεκινήσει τον “καθιερωμένο” βομβαρδισμό από τηλεοπτικά και ιντερνετικά spots που έχουν σαν στόχο τους να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το hype.

    Halo-5-Guardians-img_1

    Το τελευταίο trailer του Halo 5, το οποίο φυσικά διακρίνεται για τα υψηλά production values, ξεχωρίζει για τον δραματικό του χαρακτήρα, αλλά και από το γεγονός ότι παρουσιάζει το πώς αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος τον «θάνατο» του Master Chief. Φυσικά είναι γνωστό ότι ο ήρωας του σύμπαντος του Halo είναι ζωντανός, με τους gamers να αναλαμβάνουν τόσο τη τύχη τη δική του όσο και του Spartan Agent Locke. Χωρίς αμφιβολία, το Halo 5: Guardians αποτελεί αυτή τη στιγμή το μεγάλο στοίχημα της Microsoft, καθώς πρόκειται για το exclusive game που σίγουρα θα βοηθήσει στην άνοδο των πωλήσεων του Xbox One. To Halo 5: Guardians είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου και με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να πετύχει και να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters της φετινής χρονιάς.

    https://youtu.be/SENJV2_XuLM

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles