22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HALO TV series: Έσκασε το πρώτο trailer και μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!

    To Halo με το release του Infinite πριν από λίγο 24ώρα δεν μπορεί παρά να αποτελεί το πιο hot αντικείμενο συζήτησης στους gamers, αλλά και στους λάτρεις της ευρύτερης pop culture. Πέραν όμως του game της 343 Industries, η πρόσφατη επιβεβαίωση της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς δεν μπορεί παρά να εξιτάρει τα εκατομμύρια των fans του Master Chief! Η Paramount και η Microsoft θέλοντας προφανώς να κάνουν ακόμη πιο ευτυχισμένους τους λάτρεις του Halo, παρουσίασαν ένα trailer στα Video Game Awards που αν μη τι άλλο μας αποδεικνύει ότι η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά κατορθώνει να «συλλάβει» το πνεύμα και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του κόσμου του Halo.

    Αναμφίβολα, από τη στιγμή που οι δημιουργοί του Halo έχουν ένα τόσο πλούσιο υλικό στα χέρια τους, τότε και η ομώνυμη σειρά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με το story, η τηλεοπτική μεταφορά του Halo θα εστιάζει στη σύγκρουση ανάμεσα στη United Nations Space Command και στους εξωγήινους Covenant. H σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Pablo Schreiber, ο οποίος θα υποδυθεί τον John-117 (aka Master Chief), ενώ στο ρόλο της Cortana θα δούμε την Jen Taylor (η οποία έχει δανείσει τη φώνη της στη γνωστή AI assistant στον κόσμο των games). Το τηλεοπτικό Halo θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και θα προβληθεί από το Paramount+. Πάρτε μια γεύση από το trailer και πωρωθείτε ελεύθερα!     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles