12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με το JBL Endurance Sprint!

    Για τους λάτρεις του αθλητισμού, του στίβου, του γυμναστηρίου, η επιλογή ενός σετ ακουστικών μπορεί να είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς πρέπει να είναι σταθερά, αδιάβροχα και ανθεκτικά, με μέγιστη ποιότητα κατασκευής και εργονομία.

    Η JBL είναι εξειδικευμένη στα sport headsets και μεταξύ των τριών μοντέλων της σειράς Endurance που κατέφθασαν στα χέρια μας, ήταν και το JBL Endurance Sprint, μια λύση ειδικά για τις προαναφερθείσες ανάγκες!

    Πρόκειται για ένα over-ear σετ που είναι σχεδιασμό με μέγιστη εργονομία, από ειδικό, ελαστικό υλικό ώστε να μη γλιστρά πάνω στο δέρμα σας, ακόμη και κατά το έντονο workout. Έχει μεγάλη αυτονομία 8 ωρών και επαναφορτίζεται ταχύτητα χάρη στην Speed Charge δυνατότητα, έτσι ακόμα και 10 λεπτά φόρτισης αρκούν για να ολοκληρώστε την προπόνηση ή το session σας. Στη συσκευασία θα βρείτε διάφορα μεγέθη earbuds και ένα καλώδιο microUSB.

    cof

    Φυσικά, τα Endurance Sprint είναι πλήρως αδιάβροχα με βάση το πρότυπο IPX7 και ενσωματώνουν ακόμα μια έξυπνη λειτουργία, ονόματι MagHook. Εν ολίγοις, μικροί μαγνήτες στο εσωτερικό τους επιτελούν διπλό έργο, αφ’εντός κρατώντας τα σταθερά στο αυτί σας, αλλά χωρίς να σας ενοχλούν/πιέζουν, αφ’ετέρου στηριζόμενα σαν “clips” στη μπλούζα σας ή οπουδήποτε αλλού θέλετε, όταν δε τα χρησιμοποιείτε. Το καλύτερο; Υποστηρίζουν touch controls στην εξωτερική τους επιφάνεια ώστε να ελέγχετε τη μουσική σας, την ένταση ή τις κλήσεις, καθώς μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και σαν hands-free.

    cof

    Θα τα βρείτε σε μεγάλα ελληνικά καταστήματα έναντι €49,00 και εισάγονται στην Ελλάδα από τη WaveMotion.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles