24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Hands-on με το powerbank που βάζει μπροστά το… αυτοκίνητό σας!

    Πολλά προϊόντα της Ravpower, κυρίως powerbanks, έχουμε δοκιμάσει και σας έχουμε παρουσιάσει, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι διαφορετικό.

    ravpower-car-jump-start-10000 (1)

    Μας ήρθε, φυσικά, από το canguro.gr, το οποίο διαθέτει όλη τη γκάμα των προϊόντων της Ravpower και σίγουρα θα βρείτε ανάμεσα σε αυτά κάτι που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, είναι ένα car jump starter των 10.000mAh, που είτε το πιστεύετε, είτε όχι, μπορεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό σας!

    ravpower-car-jump-start-10000 (4)

    Η χωρητικότητα δεν είναι το παν, αλλά η ένταση του ρεύματος που μπορεί να δώσει στιγμαία στο ηλεκτρικό σύστημα του οχήματός σας. 200Α continuous και 400A peak, λοιπόν, θα καταφέρουν εύκολα να βάλουν μπροστά ένα μικρoμεσαίο, τυπικό ΙΧ, ή να δώσουν ακριβώς το “boost” που χρειάζεται ακόμη και μια μεγάλη μπαταρία, για να πάρει μπρος το όχημα και να πάτε προς το πλησιέστερο συνεργείο ή στο σπίτι σας!

    ravpower-car-jump-start-10000 (3)

    Εξωτερικά μοιάζει με ένα απλό powerbank αλλά είναι αρκετά πιο ογκώδες, ενώ εκτός από την κλασική USB θύρα, έχει και μια ειδική υποδοχή για τα ειδικά καλώδια που συνδέεονται στους πόλους της μπαταρίας του οχήματος. Το μαύρο καλώδιο, για να είστε απόλυτα σωστοί, πρέπει να πάει σε ένα σημείο γείωσης, πάνω στο σασί του οχήματος, αλλά μπορεί απλά και να πάει στον αρνητικό πόλο της μπαταρίας. Στη συσκευασία θα βρείτε pouch μεταφοράς, τα ειδικά καλώδια jump start και δύο καλώδια USB σε microUSB, αλλά και αναλυτικές οδηγίες χρήσης!

    ravpower-car-jump-start-10000 (7) ravpower-car-jump-start-10000 (5) ravpower-car-jump-start-10000 (6) ravpower-car-jump-start-10000 (2)

    Αυτονόητο, τέλος, το ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κανονικό powebank για το κινητό, το tablet ή ό,τι άλλο θέλετε!

    Θα το βρείτε στο Canguro.gr.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles