22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έπεσε το αεροπλάνο του Harrison Ford – Μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο

    Ο Harrison Ford τραυματίστηκε σήμερα το πρωί όταν το μονοκινητήριο αεροπλάνο του οποίου ήταν κυβερνήτης συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες, αμέσως μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο της Santa Monica.

    150315_harrison-ford-jsw-636p_d96bc9e19370fdf9463150f621ffc743

    Το αεροπλάνο μετά από πτήση μόλις 1,5 χιλιομέτρου παρουσίασε μηχανική βλάβη και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο πρώτα πολύς κόσμος που θέλησε να βοηθήσει και στη συνέχεια τα συνεργεία πρώτων βοηθειών που μετέφεραν τον τραυματισμένο Ford σε κοντινό νοσοκομείο.
    O εκπρόσωπος της πυροσβεστικής αστυνομίας του του Λος Άντζελες, Patrick Butler, δήλωσε πως ο διάσημος ηθοποιός έφυγε από το σημείο του ατυχήματος “έχοντας τις αισθήσεις του και αναπνεόντας”.
    Λίγες ώρες αργότερα ο γιος του, Ben Ford, με tweet του ενημέρωσε το κοινό πως ο 72χρονος πατέρας του είναι στο νοσοκομείο και είναι καλά. Τραυματισμένος, αλλά “ΟΚ”. “Είναι ένας απίστευτα δυνατός άντρας” θα συμπληρώσει.

    ben-ford-tweet-about-Harrison-Ford

    Όπως σημειώθηκε από πολλούς το καλό του αεροπλάνου, ένα μοντέλο PT-22 του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, είναι πως όταν το πετάς σόλο, η θέση του κυβερνήτη είναι η πίσω, κάτι που πολύ πιθανόν του έσωσε και τη ζωή.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles