18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Harrison Ford επιστρέφει στο sequel του Blade Runner!

    Οι φίλοι των ταινιών επιστημονικής φαντασίας από σήμερα έχουν έναν παραπάνω λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες των Deadline και Variety, ο Harrison Ford επιβεβαιώθηκε ότι θα επιστρέψει στο sequel του Blade Runner, παίζοντας ξανά το ρόλο του Rick Deckard!

    Blade Runner

    Το Blade Runner sequel είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο «hot» ταινίες που βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. O πολυβραβευμένος Ridley Scott έχει αναλάβει την παραγωγή, ενώ οι Hampton Fancher (ένας από τους σεναριογράφους του πρώτου Blade Runner) μαζί με τον Michael Green θα γράψουν το σενάριο. Αυτή τη στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τον Dennis Villeneuve (τον σκηνοθέτη του Prisoners) για να αναλάβει τη σκηνοθεσία, με τα γυρίσματα (εάν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα) να ξεκινούν μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. O Ford έχει ήδη διαβάσει ένα πρώτο script του Blade Runner 2 και δηλώνει ενθουσιασμένος, με το μόνο που γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή για την υπόθεση είναι ότι θα διαδραματίζεται μερικές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία. Το Blade Runner θεωρείται μία εκ των πιο cult ταινιών επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων φανατικών φίλων του κινηματογράφου. Αναμφίβολα, μετά το σύμπαν του Star Wars, o Harrison Ford επιστρέφει σε ένα ακόμη κόσμο που άφησε τη σφραγίδα του, κάνοντας χαρούμενους όλους τους fans των sci-fi ταινιών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles