13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HBO: Ξόδεψε πάνω από 30 εκατ. δολάρια σε spinoff του Game of Thrones που “ναυάγησε”

    Το ιστορικό “Game of Thrones” προσεχώς θα επιστρέψει στις οθόνες μας, μέσα από την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO “House of the Dragon”. Αυτό όμως είναι κάτι που γνωρίζουμε εδώ και καιρό. Παράλληλα, ο Steve Conrad έχει προσληφθεί ως σεναριογράφος και executive producer ενός δεύτερου spinoff με τίτλο “Dunk & Egg”, ενώ πληροφορίες θέλουν το HBO να αναπτύσσει 2 ακόμα animated σειρές που συνδέονται με το σύμπαν του Game of Thrones.

    Το spinoff που δεν είδαμε ποτέ

    Πριν από το “House of the Dragon” όμως είχε ανακοινωθεί ένα spinoff, που δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας. Πρόκειται για το “The Long Night”, του οποίου το πρώτο επεισόδιο γυρίστηκε κανονικά, κόστισε 30 εκατ. δολάρια και τελικά απορρίφθηκε. Το βιβλίο του James Andrew Miller, με τίτλο “Tinderbox: HBO’s Ruthless Pursuit of New Frontiers” αποκάλυψε ότι το HBO ξόδεψε πάνω από 30 εκατ. δολάρια για το πρώτο και τελευταίο επεισόδιο του The Long Night. Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρος της WarnerMedia, Bob Greenblatt, «είχαν ξοδέψει πάνω από 30 εκατ. στο πιλοτικό επεισόδιο του prequel του Game of Thrones που ήταν ήδη στα “σκαριά” όταν έφτασα εγώ. Και όταν είδα ένα cut του μερικούς μήνες μετά είπα ότι: “Αυτό δεν πρόκειται να δουλέψει. Δε θεωρώ πως εκπληρώνει όλα όσα πρεσβεύει η αυθεντική σειρά. Δεν διαφώνησαν μαζί μου και ήταν ανακουφιστικό».

    Διαβάστε επίσης:

    Vikings: Valhalla – Επιστρέφει δυναμικά στις 25 Φεβρουαρίου (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles