20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    HBO Max: Ετοιμάζει prequel σειρά του “It” με τίτλο “Welcome to Derry”

    Μια νέα σειρά, η οποία θα βασίζεται στη γνωστή ιστορία του Stephen King “It”, ετοιμάζει το HBO Max, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση. Η γνωστή υπηρεσία streaming γνωστοποίησε χτες την είδηση, αναφέροντας ότι το νέο project θα αποτελεί ένα prequel που θα φέρει τον τίτλο “Welcome to Derry”. Το show αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς που βρίσκονται πίσω από τα πρόσφατα remakes, Andy Muschietti, Barbara Muschietti και Jason Fuchs (“Wonder Woman”).

    Ο Andy Muschietti, ο οποίος σκηνοθέτησε τις επιτυχημένες ταινίες “It” του 2017 και 2019, θα σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της νέας σειράς, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου επεισοδίου, σύμφωνα με το HBO Max.

    “Πρόκειται για μια επική ιστορία, που ξεπερνά τα όρια όσων μπορούσαμε να εξερευνήσουμε στις ταινίες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε το βάθος της ιστορίας του King με χιούμορ, ανθρωπιά και τρόμο”, ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Andy Muschietti και Barbara Muschietti.

    Στο “It” μια ομάδα νεαρών, οι οποίοι αργότερα παρουσιάζονται σε μεγαλύτερη ηλικία, τρομοκρατούνται από ένα δολοφονικό κλόουν με το όνομα Pennywise, τον οποίον υποδύθηκε ο Bill Skarsgard στις πρόσφατες ταινίες. Το HBO Max, μέχρι στιγμής, δεν έχει δώσει πληροφορίες για το cast. O King όμως δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που η ιστορία του Derry, της πιο στοιχειωμένης πόλης, θα συνεχιστεί.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles