20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    HBO Max: Ρεκόρ τηλεθέασης για την πρεμιέρα του The Last of Us

    Την προηγούμενη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της σειράς The Last of Us στο HBO Max και, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπασε τα ρεκόρ της τηλεθέασης, αφού εκατομμύρια συνδρομητές συντονίστηκαν στην υπηρεσία για να παρακολουθήσουν το 1ο επεισόδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς του δημοφιλούς video game της Naughty Dog.

    H σειρά, με πρωταγωνιστή τον Pedro Pascal, κατάφερε, σύμφωνα με τα στοιχεία, να καθηλώσει 4,7 εκατ. τηλεθεατές στην υπηρεσία streaming. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο, το οποίο ωστόσο δεν άγγιξε τα νούμερα του περσινού House of the Dragon, το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία με σχεδόν 10 εκατ. τηλεθεατές στην πρεμιέρα του.

    Το The Last of Us αποτελεί πλέον την 3η πιο επιτυχημένη πρεμιέρα στην ιστορία του HBO, καθώς στη 2η θέση βρίσκεται το Boardwalk Empire του 2010, με 4,8 εκατ. τηλεθεατές.

    Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά την καταστροφή του μοντέρνου πολιτισμού. Βασικοί ήρωες είναι ο Joel και η 14χρονη Ellie, οι οποίοι θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν σε ένα post-apocalyptic σκηνικό.

    Δίπλα στον Pascal παίζουν οι Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Storm Reid, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Keivonn Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson και Troy Baker.

    Το σενάριο του The Last Of Us υπογράφουν οι Craig Mazin και Neil Druckmann, σε μια συμπαραγωγή των Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint και Naughty Dog.

    Διαβάστε επίσης:

    6 “χρυσές” σειρές που αξίζει να δεις στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles