15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Heart 401ΑΒ… Το περίεργο «Made in Japan» κινητό σε σχήμα καρδιάς!

    Οι Ιάπωνες φημίζονται για τα εξαιρετικά περίεργα προϊόντα τους, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις σε κάνουν να αναρωτιέσαι… που βαδίζει η ανθρώπινη ύπαρξη και ποιο θα είναι το μέλλον του πολιτισμού μας. Εν πάση περιπτώσει, αυτές οι υπαρξιακές ανησυχίες μας έπιασαν από τη στιγμή που αντικρίσαμε το Heart 401AB, ένα ομολογουμένως εξαιρετικά περίεργο κινητό τηλέφωνο, το όποιο έχει σχήμα… καρδιάς!

    Heart_1

    Ναι, καλά διαβάσατε αυτή η flip συσκευή μπορεί εύκολα να αποκτήσει είτε το σχήμα καρδιάς, είτε το σχήμα φασολιού, μέσω ενός ειδικού περιστροφικού μηχανισμού. Το Heart 401AB phone βέβαια δεν είναι κάποιο τελευταίας τεχνολογίας smartphone και απλά πρόκειται για ένα κινητό που το μόνο που κάνει είναι τηλεφωνικές κλήσεις. Μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο για τα tech specs του, ενώ όσον αφορά το βάρος του, το Heart ζυγίζει μόλις 59 γραμμάρια. Ωστόσο, το πάχος της συσκευής δεν το λες και λίγο, καθώς ανέρχεται στα 26mm. Φυσικά, η συγκεκριμένη συσκευή που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της τον Μάρτιο, δεν υποστηρίζει ούτε καν SMS, ωστόσο κάτι μας λέει ότι οι Ιάπωνες (κυρίως νεαρής ηλικίας) θα την προτιμήσουν… ειδικότερα την Sailor Moon special edition.

    Heart_2

    Πάντως, κρίμα που δεν κυκλοφορεί του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς θα αποτελούσε ένα εξαιρετικά οικονομικό δώρο για τους ερωτευμένους Ιάπωνες…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles