22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Hearthstone: Heroes of Warcraft κυκλοφορεί (επιτέλους) σε Android!

    To γνωστό και πετυχημένο free-to-play collectible card game, Hearthstone: Heroes of Warcraft, το οποίο αυτή τη στιγμή διαθέτει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ενεργούς συνδρομητές, κυκλοφορεί πλέον και στα Android tablets! H Android version ήδη έχει εμφανιστεί σε ορισμένες επιλεγμένες περιοχές, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στις υπόλοιπες αγορές.

    Hearthstone_Goblins-vs-Gnomes-Key-Art-resized

    Το δημοφιλές card game της Blizzard μέχρι πρότινος υπήρχε μόνο σε iOS συσκευές, ωστόσο η περίοδος αποκλειστικότητας που είχε συνάψει η Blizzard με την Apple μόλις ολοκληρώθηκε, για αυτό και το Hearthstone μπορεί να γίνει πλέον διαθέσιμο και στα εκατομμύρια των Android users. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός του gaming μέσα στις επόμενες εβδομάδες το παιχνίδι – φαινόμενο, πρόκειται στο άμεσο μέλλον να κυκλοφορήσει και σε Android smartphones. Η Android version του Hearthstone έρχεται μαζί με το τελευταίο expansion Goblins vs. Gnomes, το οποίο εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τον κόσμο του παιχνιδιού, προσθέτοντας μία σειρά από 120 νέες κάρτες, οι οποίες αναμένεται να ενθουσιάσουν τους fans και να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Χωρίς αμφιβολία, με την κυκλοφορία του Hearthstone σε Android συσκευές, o αριθμός των subscribers του γνωστού παιχνιδιού αναμένεται να εκτοξευτεί! Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως ότι και εάν κάνει η Blizzard είναι σα να υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles