18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Heavy spoiler! Κυκλοφόρησε η πρώτη σκηνή του Spider-Man: No Way Home – Εσύ θα ρίξεις μια ματιά;

    Λίγες ταινίες προκαλούν τον ενθουσιασμό που παρατηρείται με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home. Τις τελευταίες μέρες δίνεται πραγματική “μάχη” από τους φανς, προκειμένου να εξασφαλιστεί το πολυπόθητο εισιτήριο, ενώ η προώθηση της ταινίας συνεχίζεται κανονικά με νέο υλικό.

    Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου και η Sony έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη σκηνή, δελεάζοντας το κοινό. Το δίλημμα είναι προφανές! Μπορείς να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, αναμένοντας την ημέρα που θα επισκεφτείς το σινεμά ή θα ρίξεις μια “κλεφτή” ματιά σε αυτό που σε περιμένει;

    Το Twitter πάντως σου δίνει την ευκαιρία! Η απόφαση είναι δική σου, γιατί υπάρχει πάντα κίνδυνος να αποκαλυφθεί κάτι που δεν ήθελες να γνωρίζεις!

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρυλικό χορευτή Φρεντ Αστέρ θα υποδυθεί ο Τομ Χόλαντ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles