24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    QR code στο μπουκάλι κέτσαπ της Heinz οδηγεί σε… πορνό site

    Η Heinz αναγκάστηκε να απολογηθεί σε έναν πελάτη της από τη Γερμανία, ο οποίος αγόρασε ένα μπουκάλι κέτσαπ της εταιρείας, που περιελάμβανε ένα QR code, το οποίο, όταν σάρωσε με το κινητό του, τον οδήγησε σε ένα… πορνό site.

    heinz

    Ο άνδρας, ο Γερμανός Daniel Korell, σκάναρε τον κωδικό πιστεύοντας ότι θα τον οδηγούσε σε ένα promo site που θα του επέτρεπε να σχεδιάσει το δικό του μπουκάλι για την εταιρεία, όπως προέβλεπε ένας τοπικός διαγωνισμός. Η σχετική καμπάνια ωστόσο για την Heinz κράτησε από το 2012 έως το 2014 και, στη συνέχεια, το domain έληξε και αγοράστηκε από ένα γερμανικό πορνό site με την ονομασία FunDorado. Αυτός ήταν, φυσικά, και ο λόγος που τo QR code οδήγησε το χρήστη, που είχε στην κατοχή του ένα παλιό μπουκάλι, σ’ αυτό το… “καυτό” περιεχόμενο.

    Ο πελάτης ενημέρωσε την Heinz μέσω Facebook για το περιστατικό, γράφοντας σχετικά πως το “μπουκάλι κέτσαπ τους δεν είναι για ανθρώπους μικρής ηλικίας” ενώ συνέχισε σημειώνοντας πως είναι “ακατανόητο το πώς δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το domain name για ένα ή δύο χρόνια”.

    Η Heinz απάντησε με απολογίες και λέγοντας ότι θα λάβει υπόψη της τις προτάσεις του για τις μελλοντικές καμπάνιες της, η καλύτερη απάντηση ωστόσο ήρθε από την… FunDorado και το porn site της που προσέφερε στον τυχερό-άτυχο χρήστη των προϊόντων της Heinz συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία. Αυτά είναι!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles