18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Hela? Is it me you’re looking for? Το Titan Quest: Ragnarok στις κονσόλες!

    To Titan Quest είναι ένα all-time classic Action RPG που ανήκει στα πιο αγαπημένα για τους φίλους του είδους, για αυτό και όποτε έχουμε κάποιο νέο update ή expansion σίγουρα ο τίτλος της THQ Nordic σκορπάει πολλά χαμόγελα! Ε λοιπόν, τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα για τους fans, καθώς όπως έγινε γνωστό ο κόσμος του Titan Quest αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο με το Ragnarok Expansion, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One.

    Με νέο level cap, Νέο mastery για τους ήρωες και ένα ολόκληρο chapter που φέρνει ατελείωτες μάχες με νέους εχθρούς και δεκάδες bosses, αλλά και φρέσκο gear, το Ragnarok είναι βέβαιο ότι ψήσει πολλούς νέους ήρωες να διαβούν μέσα από τις πύλες της Valhalla. Επιπλέον, για τους console gamers αναμένεται σύντομα και το τρίτο και πιο πρόσφατο expansion, το πολυβραβευμένο Atlantis… Όποτε μείνετε σπίτι και αναμείνατε στο ακουστικό σας! Μέχρι τότε όμως, πάρτε και μια καλή γεύση από το Ragnarok expansion στο gameplay video που ακολουθεί…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles