22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Hello Moto G8! Διέρρευσαν renders των G8, G8 Power και G8 Stylus!

    Η Motorola είναι έτοιμη να «αντεπιτεθεί» δυναμικά το 2020 με τρεις φρέσκες συσκευές οι οποίες όπως έχει γίνει ήδη γνωστό αναμένεται να παρουσιαστούν στο πλαίσιο του MWC της Βαρκελώνης. Φυσικά ο γνωστός (και μη εξαιρετέος) leakster @Evleaks πολύ καιρό πριν να έχουμε οτιδήποτε το επίσημο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό τα renders των τριών Moto G8…

    Αν και η Motorola κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα specs τους, παρόλα αυτά κοιτάζοντας το λαβράκι του @Evleaks μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι το απλό G8 και το Stylus διαθέτουν ένα triple camera setup, ενώ το G8 Power φαίνεται να έρχεται με τετραπλές κάμερες. Όλα έχουν το χαρακτηριστικό logo των Moto που χρησιμεύει και ως αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ εάν αποδειχθούν πραγματικές οι φήμες το G8 θα διαθέτει οθόνη 6.39 ιντσών με LCD display και μπαταρία στα 4000mAh, ενώ το Power μοντέλο θα έχει ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα στα 5000mAh! Επιπλέον και οι δύο συσκευές αναμένεται να βασίζονται στον Snapdragon 665, διαθέτοντας selfie cameras στα 8MP και 25MP. Σε ότι έχει να κάνει το G8 Stylus, εδώ περιμένουμε 6.36 FHD+, ενώ το triple camera setup του θα αποτελείται από μία main camera στα 48MP, 16MP φακό ultrawide και 2MP τηλεφακό με μπαταρία στα 4000mAh.

    Πολλά περισσότερα για τα παραπάνω τρία μοντέλα της Motorola θα γνωρίσουμε στις 23 Φεβρουαρίου, όπου και θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση τους.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles