15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Hideo Kojima: Μεταγραφή μεγάλου «παίκτη» η Microsoft!  

    Εάν στο gaming μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους, πολλοί θα χαρακτήριζαν την συνεργασία του ταλαντούχου Hideo Kojima με την Microsoft, ως μια «μεταγραφή» ανάλογη του Κριστιάνο Ρονάλντο ή του Λιονέλ Μέσσι! Εδώ και καιρό άλλωστε ακουγόταν έντονα η φήμη, ότι ο τρομερός Hideo τα είχε βρει σε όλα με την Microsoft, αναφορικά για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου gaming project. Τελικά, οι… φήμες έπεσαν μέσα, καθώς όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο του Xbox and Bethesda showcase, οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεργαστούν για να αναπτύξουν έναν τίτλο, που όμοιος του δεν θα έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στην ιστορία του gaming!

    Αναμφίβολα, ο παραπάνω ισχυρισμός για τη σημασία του συγκεκριμένου φιλόδοξου Project, αποδεικνύει ότι Microsoft και Kojima Productions έχουν στα σκαριά κάτι πολύ… huge και παρόλο που δεν γνωρίζουμε την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτό, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο τον Kojima, θα εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις δυνατότητες του Xbox cloud.  Άνθρωποι από τον χώρο του gaming που είναι βαλμένοι στα κόλπα και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα horror game, ονόματι Overdose, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτε το επίσημο από την Kojima Productions. Κι επειδή στον πόλεμο των κονσολών, τέτοιου είδους συνεργασίες προκαλούν το ενδιαφέρον των αντίπαλων στρατοπέδων, το παραπάνω deal δεν σημαίνει ότι θα κάνει τον Kojima να ξεχάσει τους δεσμούς που έχει με τη Sony, καθώς σύμφωνα με ένα επίσημο post που ανέβηκε στο Twitter, η εταιρεία ανάπτυξης του θα εξακολουθεί να υποστηρίζει το PlayStation.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles