21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ποια εταιρεία τεχνολογίας έχει τους λιγότερο “γοητευτικούς” υπαλλήλους; Χμ… sorry Apple

    Μπορεί να επαίρεται για το design των προϊόντων της, όχι άδικα. Μπορεί να επαίρεται για την ποιότητα των υλικών των συσκευών της. Όχι άδικα, αλλά τα χρεώνει αρκετά. Η Apple όμως έχει να αντιμετωπίσει μία συντριπτική ήττα σε σύγκριση με τη Google, τη Microsoft, την Amazon και το Facebook. Σύμφωνα με την εφαρμογή Hinge, ανάμεσα στους χρήστες της, οι υπάλληλοι της Apple είναι εκείνοι που επελέγησαν λιγότερο από υποψήφιους συντρόφους, ενώ οι ίδιοι φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί στα γούστα τους… δηλαδή, ταίρι να ‘ναι και ότι να’ναι!

    635245-45b9d9b4-20f4-11e3-9f61-57eacabc40ee

     Η εφαρμογή Hinge, είναι μία dating εφαρμογή που λειτουργεί περίπου όπως το Tinder: παρουσιάζονται στην οθόνη του χρήστη υποψήφια “ταίρια”, και εκείνος με ένα swipe προς τα δεξιά, επιλέγει πως το κάθε ταίρι του αρέσει. Ενώ με ένα swipe προς τα αριστερά, δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται.

    Η εφαρμογή λοιπόν “μέτρησε” τα σκορ των υπαλλήλων 5 μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας ανάμεσα στους χρήστες της και παρουσιάζει τα αποτελέσματα σε ένα αστείο infographic. Αστείο κυρίως γιατί συσχετίζει τις ομάδες υπαλλήλων των εταιρειών τεχνολογίας με Οίκους από το Game of Thrones.

     Οι υπάλληλοι της Apple λοιπόν, συγκρίνονται με το Night Watch, την πιο unsexy τοποθεσία που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς ανάμεσα στα 7 βασίλεια του Westeros. To ειρωνικό του πράγματος το “πιάνετε” έτσι;

    Αντιθέτως, οι υπάλληλοι της Amazon που σύμφωνα με τα αποτελέσματα, έχουν τις περισσότερες “επιτυχίες” και παράλληλα δεν “την ψάχνουν” υπερβολικά φτάνει να περάσουν καλά, συγκρίνονται με τον οίκο των Stark. Δηλαδή… γοητευτικοί και δίκαιοι με όλους.

    Φυσικά, οι υπάλληλοι της Apple μπορούν πάντα να ισχυριστούν ότι μπορεί να μην χαίρουν ευρύτερης αποδοχής από τους χρήστες της εφαρμογής και να υπερέχουν στην “ουσία”, αλλά αυτή δεν είναι μία συζήτηση που θα ξεκινήσουμε με αφορμή μία dating app που δημιουργεί το προφίλ ενός χρήστη από το facebook, ε;

    Δείτε το infographic:

    633351-81e7aefa-0bc9-11e4-a510-9f89e2418c8b

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles