18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Hisense Infinity H11 Hands-On @IFA 2017 “Premium και με aspect ratio 18:9”!

    H Hisense εξελίσσεται σε μία υπερδύναμη και στον κόσμο των mobile devices, καθώς οι προτάσεις της ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία, τις δυνατότητες και την “εναλλακτική” προσέγγιση που πολλές φορές προσφέρουν στους χρήστες. To Infinity Η11, που αποτελεί τη νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας στην κατηγορία των mid-range smartphones, ενσωματώνει τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά.

    Hisense Infinity H11 (4)

    Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης συσκευής είναι ότι έρχεται με display που το aspect ratio του ανέρχεται στα 18:9, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία στην αναπαραγωγή entertainment-based content. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας IPS HD στις 5.99 ίντσες, ενώ στον “εσωτερικό” του κόσμο βρίσκεται ένα octa-core SoC, Snapdragon 430 με τους πυρήνες του να τρέχουν στα 1.4GHz. Σε ότι έχει να κάνει με τη διαθέσιμη μνήμη, το Infinity H11 έρχεται με 4GB RAM, ενώ ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD card).

    Hisense Infinity H11 (3)

    Επιπλέον, η Hisense δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους λάτρεις της mobile φωτογραφίας, για αυτό και το Infinity H11 έρχεται με rear cam στα 12MP (που υποστηρίζει την τεχνολογία Big Pixel), αλλά και δυνατή selfie cam στα 16MP. Τέλος, δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην μπαταρία των 3530mAh, αλλά και στον αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων που προσφέρει παραπάνω ασφάλεια και λειτουργίες που βοηθούν στον καλύτερο χειρισμό της συσκευής…

    Hisense Infinity H11 (2)

    Μία γεύση από το Ifinity H11 μπορείτε να πάρετε στο hands-on video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles