21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Hisense Rock Lite Hands-On: «Το smartphone “βράχος”, γεννημένο για extreme αποστολές»!

    Η Hisense με τη σειρά Rock σχεδίασε rugged smartphones, τα οποία είναι γεννημένα για τα… δύσκολα, αλλά παράλληλα είναι και εξαιρετικά όμορφα από σχεδιαστικής απόψεως! Τα C20 και C30 κατάφερε να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον με την υψηλή αντοχή τους και τα μοναδικά high-tech χαρακτηριστικά τους. To Rock Lite όχι μόνο συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι προκάτοχοι του, αλλά παράλληλα κάνει απίστευτο καλό στην… ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη του χρήστη.

    Rock Lite (2)

    Όπως και τα μεγαλύτερα αδελφάκια του έτσι και το Rock Lite είναι μία rugged πρόταση με πιστοποίηση IP67 που σημαίνει τεράστια αντοχή σε πτώσεις, σκόνη και νερό (μπορεί να «επιβιώσει» ακόμη και 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος 1 μέτρο), ενώ εμφανισιακά πανέμορφο και εξαιρετική ελαφρύ. Όσον αφορά τα tech specs του, το Rock Lite έρχεται με Quad-Core CPU MTK6737 που είναι χρονισμένος στα 1.3GHz, οθόνη 5 ιντσών HD, κύρια κάμερα στα 8MP και selfie cam στα 5MP. Επιπλέον, διαθέτει 2GB μνήμης RAM και 16GB σε storage (επεκτάσιμου χώρου μέχρι τα 128GB), ενώ επιπλέον διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 3900mAh, αλλά και Nougat OS.

    Rock Lite (1)

    Σε γενικές γραμμές ένα αναζητάτε μία σούπερ ανθεκτική και οικονομική συσκευή (στοιχίζει στα 150 ευρώ) που να διακρίνεται για τις όμορφες γραμμές της, τότε η πρόταση της Hisense είναι πραγματικά ιδανική! Δείτε και το hands-on που πραγματοποιήσαμε στο πλαίσιο του MWC 2018, όπου μάλιστα δεν διστάσαμε να… βουτήξουμε το Rock Lite μέσα στο νερό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles