21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    HMD Global: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη διάθεση των Nokia Android smartphones

    Η επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphones πλησιάζει και οι πρώτες Android συσκευές λέγεται ότι θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους το 2017, με την θυγατρική της, HMD global, να έχει ήδη βρει την εταιρεία η οποία θα ασχοληθεί με την εμπορική προώθηση των νέων συσκευών. Η HMD global, η φινλανδική εταιρεία στην οποία ανήκει η εμπορική ονομασία Nokia, συνήψε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Mother.

    hmd-global

    Πρόκειται για την ίδια εταιρεία η οποία έχει εργαστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες για την Coca-Cola και την IKEA. Η συνεργασία με την HMD global υποδεικνύει ότι η διάθεση των Nokia smartphones όλο και πλησιάζει. Ο James Rutherfoord, στέλεχος της Microsoft, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ότι η HMD Global ετοιμάζει τη διάθεση δυο νέων συσκευών το τέταρτο τρίμηνο του 2016 και τουλάχιστον δυο smartphones στις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2017.

    Δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποιες επίσημες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των νέων συσκευών. Φήμες θέλουν τη Nokia να παρουσιάζει δυο νέες συσκευές με Android 7.0 Nougat που θα διαθέτουν οθόνη αφής των 5,2 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, τύπου QHD. Στο εσωτερικό τους πιθανόν να βρίσκεται ένα Snapdragon 820 SoC, ενώ όσον αφορά την κάμερα, φημολογείται η ύπαρξη αισθητήρα ανάλυσης 22,6MP. Παράλληλα, θα παρουσιάζει και αντοχή έναντι του νερού και της σκόνης. Μένει να φανεί αν οι πληροφορίες για πιθανή αυτονομία 4 ημερών επιβεβαιωθούν ως αληθείς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles