15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Hogwarts Legacy: Νέα καθυστέρηση σε PS4 και Xbox One

    Τον τελευταίο μήνα, το Hogwarts Legacy είναι το παιχνίδι που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αφού ο εμπνευσμένος από το σύμπαν του Harry Potter τίτλος έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και κατάφερε να κερδίσει τους fans. Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε αρχικά σε PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 10 Φεβρουαρίου και πούλησε 12 εκατ. αντίτυπα μέσα σε 2 εβδομάδες.

    Δυστυχώς όμως οι κάτοχοι PlayStation 4 και Xbox One θα πρέπει να “οπλιστούν” με περισσότερη υπομονή για να παίξουν το δημοφιλές video game, καθώς η publisher Warner Bros. Games και η developer Avalanche Software ανακοίνωσαν νέα καθυστέρηση. Οι εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One του Hogwarts Legacy είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τις 4 Απριλίου, τώρα όμως μετατίθενται για τις 5 Μαΐου. Η έκδοση για Switch θα κυκλοφορήσει επίσης στις 25 Ιουλίου.

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles