20 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Hollywood Walk of Fame: Το δικό του αστέρι απέκτησε ο Lenny Kravitz (video)

    Ο μουσικός, ηθοποιός και fashion icon Lenny Kravitz τιμήθηκε πριν από μερικές ημέρες με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

    Ο Kravitz έγινε γνωστός τη δεκαετία του 1990, κατακτώντας τέσσερα βραβεία Grammy και κυκλοφορώντας 11 άλμπουμ. Ήταν υποψήφιος φέτος για το Rock and Roll Hall of Fame.

    “Ως έφηβος πέρασα πολύ χρόνο περπατώντας πάνω και κάτω στο Hollywood Boulevard και βλέποντας τα ονόματα όλων των ειδώλων μου”, ανέφερε ο Kravitz κατά τη διάρκεια της τελετής. “Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να έχω ένα αστέρι. Συνήθως απλά έψαχνα για ένα μέρος να κοιμηθώ. Αλλά ονειρευόμουν να κάνω τη μουσική που ήθελα και να κάνω τα δικά μου πράγματα.” Ο Kravitz βρέθηκε στη σκηνή με τη Zoe Kravitz – την κόρη του από την πρώην σύζυγό του Lisa Bonet – οι οποία σχολίασε τις στιλιστικές του επιλογές.

    “Έχω δει πώς εμφανίζεσαι και πώς φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς”, είπε. “Έχω δει την απίστευτη αφοσίωσή σου στην τέχνη σου – αλλά περισσότερο, έχω δει μέσα από τα πουκάμισά σου.”

    Επίσης, βρέθηκε στη σκηνή με τον Denzel Washington.

    “Ο Θεός τον ευλόγησε με ένα απίστευτο ταλέντο αλλά ακόμα περισσότερο με μια απίστευτη καρδιά”, είπε ο Washington.

    Ο Kravitz είχε πολλές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά είναι κυρίως γνωστός για τα τραγούδια “It Ain’t Over ’til It’s Over”, “Always on the Run”, “Are You Gonna Go My Way” και “Fly Away”.

    Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες “Hunger Games”.

    Ο Kravitz φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα για τους πολλούς θαυμαστές που παρευρέθηκαν στην τελετή.

    “Αυτό δεν είναι το αστέρι μου”, είπε στο πλήθος. “Αυτό είναι το δικό μας αστέρι. Σας ευχαριστώ όλους.”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles