18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Home Sweet Home Entertainment: H Feelgood Entertainment διευρύνεται σημαντικά


    Από 1η Οκτωβρίου η Feelgood Entertainment διευρύνει τον κατάλογο της στον τομέα του Home Entertainment και ισχυροποιεί έναν από τους κύριους τομείς δραστηριότητας της. Αναλαμβάνοντας την αποκλειστική διανομή DVD και Blu-Ray των Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Studios Home Entertainment και Universal Pictures International Entertainment, η Feelgood Entertainment εξασφαλίζει ακόμα περισσότερους σημαντικούς τίτλους οικιακής ψυχαγωγίας.

    Έτσι, μεταξύ των ταινιών της Sony Pictures Home Entertainment -που κυκλοφορούν ήδη ή θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον από τη Feelgood με τη μορφή ψηφιακών δίσκων- ξεχωρίζουν οι «Άνδρες με τα Μαύρα 3» με τις μοναδικές τους ερμηνείες, ο γοητευτικός “Amazing Spider-Man” και ο απολαυστικός “Arthur Christmas. Ο Γιος του Aϊ-Βασίλη”. O κατάλογο της Walt Disney Studios Home Entertainment περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το αριστούργημα της συνεργασίας της με την Pixar “Brave” καθώς και τις δημοφιλείς στο παιδικό κοινό “Σταχτοπούτα» και “Τίνκερμπελ: Το μυστικό των Νεραϊδοφτερών”. Τέλος, από τους τίτλους της Universal Pictures International Entertainment ξεχωρίζουν τα επιτυχημένα “Barbie Princess and the Pop Star” και “Monster High” καθώς και το θεαματικό “The Bourne Legacy”.

    Λίγα λόγια για τη Feelgood Entertainment:

    H Feelgood Entertainment ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ψυχαγωγίας στον τομέα της διαχείρισης, διανομής και παραγωγής ταινιών και θεωρείται ήδη μια από τις σημαντικότερες ελληνικές κινηματογραφικές εταιρείες.

    Oι κύριοι τομείς δραστηριότητας της FEELGOOD είναι:

    • Αποκλειστική κινηματογραφική διανομή των ταινιών της THE WALT DISNEY COMPANY και της SONY PICTURES RELEASING INTERNATIONAL στην Ελλάδα και την Κύπρο
    • Διανομή ελληνικών και ξένων ανεξάρτητων ταινιών σε όλες τις πλατφόρμες σε Ελλάδα και Κύπρο (κινηματογράφος, DVD, TV, internet, VOD κ.λ.π.)
    • Διαχείριση δικαιωμάτων πάνω από 100 γνωστών ελληνικών ταινιών κορυφαίων δημιουργών, για όλο τον κόσμο και για όλες τις πλατφόρμες (κινηματογράφος, DVD, τηλεόραση, internet, VOD, κ.λπ.)
    • Αποκλειστική διανομή HOME ENTERTAINMENT (DVD, Blu-Ray) των ταινιών της Sony Pictures Home Entertainment, Disney Studios Home Entertainment, Universal Pictures International Entertainment
    • Αποκλειστική διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο του ΒΒC HOME ENTERTAINMENT και του BBC DIGITAL
    • Υποδιανομή ΗΟΜΕ ENTERTAINMENT (DVD, Blu-Ray ) των ταινιών της VILLAGE ROADSHOW, VIDEORAMA.
    • Συμπαραγωγή ταινιών και ντοκιμαντέρ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles