20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Homeland: Έρχεται το 2018 με πρεμιέρα που θα … σοκάρει και νέους χαρακτήρες

    Η επόμενη σεζόν της σειράς που όλοι αγαπήσαμε, το Homeland, έρχεται πιθανόν τον Μάιο του 2018. Αν και δεν αποκαλύφθηκαν πολλά σχετικά με την πλοκή, ο σεναριογράφος Alex Gansa, διαβεβαίωσε ότι η νέα σεζόν θα έχει μια πολλά υποσχόμενη αρχή. Σύμφωνα με τον ίδιο, μια ενδιαφέρουσα ιστορία με απροσδόκητες στροφές στην πλοκή, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και θα καθηλώσει τους θεατές. Παραδέχθηκε επίσης, ότι η ομάδα παραγωγής της σειράς, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την έβδομη σεζόν. Συνέχισε εξηγώντας, ότι προσπαθούν να αναλύσουν σε τι βαθμό τα πραγματικά γεγονότα θα εμπνεύσουν την ιστορία του πολιτικού αυτού δράματος.

    Homeland [1600x1200]

    Στη νέα σεζόν του Homeland θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ορισμένους νέους χαρακτήρες, ενώ θα επιστρέψουν και ήδη γνωστά πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα, η Sandrine Holt του House of Cards και η Lesli Margherita του The Good Wife προστέθηκαν πρόσφατα στη λίστα του cast. Αν και η Margherita ήδη έχει κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά ως Sharon, η Holt θα εμφανιστεί για πρώτη φορά. Η Margherita θα παίξει τον ρόλο της πιστής συνεργάτιδας του Brett O’Keefe, ενώ η Holt θα εμφανιστεί συγκεκριμένα σε δυο επεισόδια. Αν και οι πληροφορίες για τον ρόλο της παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, λέγεται ότι θα διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο.

    Το cast συμπληρώνουν μεταξύ άλλων και οι Dylan Baker, Mackenzie Alexander Astin και Morgan Spector. Φυσικά δεν θα απουσιάζει και ο ειδικός στις παρακολουθήσεις, στενός συνεργάτης και φίλος της Carrie Mathison, Max Piotrowski.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles