19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πιο ειλικρινές trailer για τον Harry Potter: αλήθειες που πονάνε (vid)

    s3img_18457562_25849_34

    Είναι αλήθεια. Όλες οι ταινίες Harry Potter έγιναν γι αυτούς που βαριούνται να διαβάσουν. Είναι αλήθεια πως η τεχνολογία στις ταινίες του Harry Potter βρίσκεται στο στάδιο του 19ου αιώνα. Πως δεν έχει λογική να θέλεις να κρατήσεις τον κόσμο των μάγων μυστικό και ταυτόχρονα, η είσοδός του να είναι σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς μετρό του Λονδίνου (κι ας είναι η είσοδος κρυμμένη σε μία κολόνα). Είναι αλήθεια ότι ο Ron είναι λιγάκι άχρηστος (σαν μάγος). Και η Ερμιόνη είναι σπαστικιά.

    Είναι αλήθεια επίσης πως αν το Hogwarts ήταν πραγματικό σχολείο, εκτός από ξόρκια και φίλτρα, θα μάθαιναν τα παιδιά και μερικά μαθηματικά, έτσι για να βρίσκονται. Ή θα το είχαν κλείσει γιατί σε κάθε ταινία, κάποιος μαθητής χάνει τη ζωή του (τουλάχιστον ένας). Είναι αλήθεια πως στις ταινίες με τον Harry Potter τα emails έχουν αντικατασταθεί από κουκουβάγιες και τα voice mails από «φωναχτά γράμματα».

    Αυτές και άλλες πικρές αλήθειες θα δείτε στο «ειλικρινές» trailer που έφτιαξαν οι Screen Junkies μετά από απαίτηση του κοινού τους. Και αν έχετε χρόνο, δείτε και τα άλλα «ειλικρινή» trailer που έχουν βγάλει. Ειδικά αυτό με το Twilight 4, μας έκανε να κλαίμε. Από τα γέλια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles