16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Honor: Δίνει χρήσιμα tips για το πώς να καθαρίζετε smartphones και αξεσουάρ

    Η έξαρση του κορωνοϊού, που πλέον έχει φτάσει δυστυχώς στο σημείο να χαρακτηρίζεται ως πανδημία, απαιτεί σχολαστική προσωπική υγιεινή για τον καθένα από εμάς, αλλά και αντίστοιχη φροντίδα στις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Smartphones και αξεσουάρ βρίσκονται στα χέρια μας όλη την ημέρα, έτσι χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί ως προς την καθαριότητά τους.

    Τα brands δίνουν πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των χρηστών γι’ αυτό το “ευαίσθητο” ζήτημα, ώστε να μπορούμε να διατηρούμε τις συσκευές μας καθαρές, με ασφάλεια και χωρίς να κινδυνέψουμε να προκαλέσουμε σ’ αυτές βλάβη.

    Ένα σχετικό post δημοσιεύει και η Honor στη σελίδα της στο Facebook, δίνοντας tips που θα φροντίσουν εμάς αλλά και τα αγαπημένα μας αξεσουάρ και smartphones. Έτσι η εταιρεία μάς συμβουλεύει για τα εξής.

    ➡️ Αξίζει να καθαρίζουμε συχνά όλες τις “έξυπνες συσκευές” μας, συμπεριλαμβανομένων των smart watches ακόμα και ακουστικών, καθώς τα αγγίζουμε συχνά.

    🧽 Όποτε είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ένα καθαριστικό οθόνης που ΔΕΝ ψεκάζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια, αλλά πρώτα σε μια πετσέτα χαρτιού.

     Αποφεύγουμε τη χρήση οικιακών προϊόντων καθαρισμού κατά τον καθαρισμό των έξυπνων συσκευών μας.

    🔔 Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε υπερβολική ποσότητα καθώς το υγρό μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία αν εισέλθει στον εξοπλισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles