18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    HONOR Magic Earbuds: Με Active Noise Cancellation για πρώτη φορά στα 129 Ευρώ στην Ελλάδα!

    Η HONOR συνεχίζει την παράδοση να εισάγει στην αγορά προϊόντα και τεχνολογίες με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τα νέα HONOR Magic Earbuds – τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 11 Μαϊου στην Ελληνική αγορά – επιβεβαιώνουν αυτή την παράδοση.

    Τα HONOR Magic Earbuds, είναι τα πρώτα προϊόντα της εταιρίας με πραγματικό ασύρματο στερεοφωνικό ήχο (True Wireless Stereo (TWS). Επιπλέον είναι τα πρώτα που ενώ συνδυάζουν τόσο προηγμένες δυνατότητες, ο καταναλωτής μπορεί να τα αγοράσει σε αυτή την ιδιαίτερα χαμηλή κατηγορία τιμής (129 Ευρώ).

    Με την τεχνολογία Hybrid Active Noise Cancelling και τη μείωση θορύβου τριπλού μικροφώνου, τα ασύρματα ακουστικά είναι αφιερωμένα στη δημιουργία μιας συναρπαστικής και χωρίς απόσπαση εμπειρία ακρόασης σε όλες τις περιστάσεις – ακόμα και σε περιβάλλοντα με πολύ έντονο θόρυβο.

    Τεχνολογία υβριδικής ακύρωσης θορύβου (Hybrid Active Noise Cancelling)

    Έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μια εξαιρετικά καθαρή εμπειρία ακρόασης, τα HONOR Magic Earbuds είναι εξοπλισμένα με υβριδική τεχνολογία ANC feed forward-feedback, η οποία μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον ενοχλητικό θόρυβο στο παρασκήνιο έως και 32 dB. Τα HONOR Magic Earbuds συνδυάζουν ένα μικρόφωνο που ακυρώνει τον περιβαλλοντικό θόρυβο και ένα επιπλέον μικρόφωνο που φιλτράρει περαιτέρω τον υπόλοιπο ανεπιθύμητο ήχο στα αυτιά σας. Ακόμα και στα πιο θορυβώδη περιβάλλοντα, τα HONOR Magic Earbuds επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν μόνο αυτά που θέλουν!

    Άνετη σχεδίαση  και εφαρμογή με μπαταρία μεγάλης διάρκειας για ολοήμερη χρήση!

    Σχεδιασμένο για άνεση και σταθερότητας για καθημερινή χρήση, τα Magic Earbuds υιοθετούν εργονομικό design με τρία μεγέθη άκρων από σιλικόνη για να διασφαλιστεί η σωστή και καλή εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν παρατεταμένες συνεδρίες ακρόασης χωρίς πόνο ή κόπωση στο αυτί. Ο σχεδιασμός των HONOR Magic Earbuds παρέχει παθητική απομόνωση θορύβου και αποτρέπει περαιτέρω τον θόρυβο του περιβάλλοντος από το να εισχωρήσει στον ήχο των χρηστών.

    Διαθέσιμα σε Pearl White, τα HONOR Magic Earbuds έχουν μοντέρνα και κομψή εμφάνιση, καθιστώντας τα το τέλειο αξεσουάρ. Επιπλέον, με βάρος μόνο 5,5 γραμμάρια για κάθε ακουστικό και 51 γραμμάρια για τη θήκη φόρτισης, τα ακουστικά είναι πραγματικά φορητά ώστε οι χρήστες να μπορούν να τα  μεταφέρουν στην τσέπη ή την τσάντα τους.

    Τα HONOR Magic Earbuds προσφέρουν περίπου 3,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 2,5 ώρες κλήσεων με μία μόνο φόρτιση, με τη θήκη φόρτισης να μεταφέρει συνολικά 14,5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Τα HONOR Magic Earbuds μπορούν να διαρκέσουν μια μέρα χρήσης με ευκολία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles