15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Honor Magic. Το επετειακό… διαφορετικό και πανέμορφο smartphone του brand της Huawei είναι εδώ!

    Το brand Honor της Huawei γιορτάζει την τρίτη επέτειό του με το Honor Magic, μία νέα πρόταση με ξεχωριστό σχεδιασμό με φουτουριστικά στοιχεία και πολλές καμπύλες, καθώς και τεχνολογία αιχμής και UI με πολλές λειτουργίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη. Είναι μία συσκευή που σηματοδοτεί τις προσπάθειες του τμήματος R&D της εταιρείας να φέρει την καλύτερη τεχνολογία στους πελάτες της, σε μία περίοδο που οι Κινέζοι έχουν σαρώσει με το πέρασμά τους την αγορά.

    huawei-honor-magic-1

    Το Honor Magic διαθέτει οθόνη curved AMOLED 5,09 ιντσών ανάλυσης 2K και με pixel density 577ppi, αλλά και συνολικά κομψό και εργονομικό σχεδιασμό σε ένα κυρτό σώμα από γυαλί με πολύ μικρά bezels. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, 4GB RAM και 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Έρχεται ακόμη με dual lens κάμερα 12MP με f/2/2 και 1.4μm pixel (ένας από τους δύο φακούς συλλαμβάνει ασπρόμαυρες εικόνες), καθώς και εμπρόσθια κάμερα στα 8MP, αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έχει βάρος 145 γραμμάρια και πάχος 7,8 χιλιοστά, ενώ τρέχει το Android 6.0 Marshmallow μαζί με το Honor Magic OS.

    huawei-honor-magic-2

    Χάρη σε μία “διαισθητική” εμπειρία χρήσης -και με τη βοήθεια του αισθητήρα WiseScreen σας επιτρέπει να το ξεκλειδώσετε απλά παίρνοντάς το στα χέρια σας και κοιτώντας την οθόνη, ενώ κλείνει όταν το τοποθετήσετε σε ένα τραπέζι ή μία τσέπη. Επιπλέον, με τη βοήθεια πάντα της τεχνητής νοημοσύνης και του FaceCode intelligent recognition feature εξασφαλίζει απόλυτη προστασία της ιδιωτικότητάς σας, εμφανίζοντας τις ειδοποιήσεις μόνο όταν κοιτάξει τη συσκευή ένα προ-εγγεγραμμένο πρόσωπο. Σε άλλες βελτιώσεις, στο κομμάτι του user interface υποστηρίζει το Honor Magic Live που προβλέπει τις ανάγκες των χρηστών για να διευκολύνει την καθημερινή τους ζωή, έτσι π.χ. μπορεί να σας κάνει προτάσεις με βάση τις συνομιλίες σας, ενώ, χάρη στο Magic Power, μπορεί να φορτίσει το 70% της μπαταρίας του (2.900mAh και μη αφαιρούμενη) σε 20 μόλις λεπτά και το 40% σε 10 λεπτά.

    honor-magic-2

    Το Honor Magic θα είναι διαθέσιμo σε δύο χρωματικές επιλογές (Golden Black και Porcelain White) στην Κίνα, σε τιμή που φτάνει στα 3.700 γουάν (500 ευρώ).

    honor-magic-to-the-future

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles