13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR Magic V: Δυνατά στην αγορά των foldables και η HONOR!

    Η HONOR το premium brand  τεχνολογίας ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του HONOR Magic V, του πρώτου αναδιπλούμενου της smartphone 5G, με κορυφαία σχεδίαση, επαναστατική οθόνη και δυναμική απόδοση που τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Διαθέτοντας έναν προηγμένο εξαιρετικά λεπτό μηχανισμό, μια ευρεία εξωτερική οθόνη και το πιο πρόσφατο Magic UI 6.0, το HONOR Magic V κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός στον καινοτόμο σχεδιασμό αναδιπλούμενων smartphone, με μια σειρά χαρακτηριστικών και λειτουργιών που το ξεχωρίζουν από τα υπάρχοντα αναδυπλούμενα στην κατηγορία του.

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την πρώτη μας αναδιπλούμενη ναυαρχίδα 5G, το HONOR Magic V, το οποίο καταδεικνύει την τεχνογνωσία και την καινοτομία μας στον σχεδιασμό του συστήματος και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εμπειρία χρήστη» δήλωσε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co, Ltd. «Η HONOR έχει ισχυρές φιλοδοξίες να γίνει η κορυφαία μάρκα smartphone στην αγορά των premium αναδιπλούμενων συσκευών και είμαστε βέβαιοι ότι η πρώτη μας ναυαρχίδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική σε σύγκριση με όλα τα υπάρχοντα μοντέλα».

     Κορυφαία χαρακτηριστικά σχεδίασης. Παρέχουν μια χωρίς πτυχή, συμμετρική οθόνη

    Σχεδιασμένο με χρήση προηγμένης τεχνολογίας  στο μηχανισμό αναδίπλωσης της οθόνης που είναι πιο λεπτά σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα στην αγορά, το HONOR Magic V διαθέτει κορυφαίο συμμετρικό σώμα, προσφέροντας μια δυνατή εμπειρία για το χρήστη και δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς στη σχεδίαση αναδιπλούμενων smartphone.

    Το HONOR Magic V διαθέτει μια κυρτή οθόνη OLED 6.45 ιντσών 44° όταν είναι αναδιπλωμένη, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων 21,3:9 που το ξεχωρίζει από άλλα πτυσσόμενα στην αγορά. Αυτό καθιστά τη συσκευή εξαιρετικά φιλική και λειτουργική, καθώς η οθόνη λειτουργεί σαν ένα παραδοσιακό smartphone, αντί να φαίνεται μακρόστενη.

    Εξοπλισμένο με έναν καινοτόμο waterdrop μηχανισμό, το HONOR Magic V ξεδιπλώνεται σε μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη χωρίς πτυχώσεις 7,9 ιντσών, προσφέροντας μια πιο καθηλωτική tablet  εμπειρία, ιδανική για προβολή περιεχομένου, πολλαπλές εργασίες και αύξηση της παραγωγικότητας κατά την εργασία.

    Οι οθόνες του HONOR Magic V υποστηρίζουν 100% χρωματική γκάμα DCI-P3 και προσφέρουν έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα εκπληκτικών χρωμάτων και γραφικών με ζωηρή ευκρίνεια. Με ρυθμό ανανέωσης οθόνης έως και 120 Hz, οι θεατές έχουν εγγυημένη μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας ανεξάρτητα από το αν παρακολουθούν ταινίες, περιηγούνται στο διαδίκτυο ή παίζουν παιχνίδια. Το HONOR Magic V είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που λαμβάνει την πιστοποίηση IMAX Enhanced.

    Κατασκευασμένο με κράμα τιτανίου υψηλής αντοχής, υγρά μέταλλα ζιρκονίου και ίνες άνθρακα υψηλής αντοχής, το HONOR Magic V είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ισορροπημένο όταν κρατιέται στην παλάμη του χεριού, επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνήσουν πλήρως τις δυνατότητές και τη λειτουργικότητα του.

    Δυναμική απόδοση που υποστηρίζεται από το ολοκαίνουργιο Snapdragon 8

    Το HONOR Magic V είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone που τροφοδοτείται από τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 5G της Qualcomm, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση. Υποστηριζόμενο από την τελευταία Adreno GPU, το HONOR Magic V προσφέρει αύξηση στην απόδοση της GPU κατά 30 τοις εκατό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, επιτρέποντας μεγαλύτερη παραγωγικότητα σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Το HONOR Magic V είναι επίσης εξοπλισμένο με 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, αυξάνοντας τις συνολικές ταχύτητες επεξεργασίας και τη χωρητικότητα αποθήκευσης.

    Διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αδιάλειπτη συνδεσιμότητα και απόδοση δικτύου κατά την εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας, το HONOR Magic V υποστηρίζει το νέο LINK Turbo X, προσφέροντας εξαιρετικές ταχύτητες λήψης.

    Το HONOR Magic V διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα ψύξης και ένα έξυπνο σύστημα θερμικής διαχείρισης AI για να ψύχει το τηλέφωνο πιο αποτελεσματικά διατηρώντας παράλληλα την αποδοτικότητα του.

    Ένα επαναστατικό σύστημα κάμερας

    Η HONOR συνεχίζει να εξελίσει τις φωτογραφικές δυνατότητες των smartphone με το HONOR Magic V, το οποίο διαθέτει συστοιχία τετραπλής κάμερας που τροφοδοτείται από AI με την κύρια  κάμερα 50 MP και μπροστινή κάμερα 42 MP που προσφέρουν εκπληκτική φωτογραφία και βίντεο σε τρεις λειτουργίες – Night, HDR, Zoom. Υποστηριζόμενο από το HONOR Image Engine, ένα προηγμένο σύστημα απεικόνισης ενισχυμένο με τεχνητή νοημοσύνη, το HONOR Magic V προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία του φωτογραφία με ταυτόχρονη χρήση πολαπλών καμερών κάθε φορά, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι τραβάτε.

    HONOR Magic UI 6.0 για μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη

    Με το ντεμπούτο του πιο πρόσφατου HONOR Magic UI 6.0, το HONOR Magic V προσφέρει μια σειρά από βελτιωμένες, προσαρμοσμένες δυνατότητες για να προσφέρει μια έξυπνη εμπειρία. Το Magic UI 6.0 συνοδεύεται από τον αλγόριθμο AI της HONOR, Magic Live. Το Magic Live δίνει στο HONOR Magic V τη δυνατότητα να ενεργεί ως προσωπικός βοηθός, μαθαίνοντας έξυπνα τις συνήθειες και τις συμπεριφορές ενός χρήστη για να παρέχει εξατομικευμένες συστάσεις, για παράδειγμα, ταξιδιωτικές υπενθυμίσεις όπως checkin σε ώρες και ενημερώσεις πύλης επιβίβασης. Το Magic Live θα γίνει ακόμη πιο έξυπνο στο μέλλον, υποστηρίζοντας τον χρήστη σε σενάρια όπως εργασία γραφείου, μελέτη, υγεία και φυσική κατάσταση, υπηρεσίες τρόπου ζωής και πολλά άλλα.

    Επιπλέον, το HONOR Magic V υποστηρίζει την λειτουργία πολαπλών παραθύρων (Multi-Windows), επιτρέποντας στην οθόνη να χωρίζεται σε πολλά παράθυρα και δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να απολαμβάνουν διαφορετικούς τύπους περιεχομένου ταυτόχρονα και να τα προσαρμόζουν και να τα ταξινομούν στο στυλ που προτιμούν. Χάρη στο Έξυπνο Έξυπνο Σύστημα AI, το HONOR Magic V εντοπίζει αυτόματα και προτείνει περιεχόμενο για Multi-Windows με βάση τη χρήση, επιτρέποντας βελτιωμένη εξατομίκευση και ψυχαγωγία.

     

    Λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας επόμενου επιπέδου

    Εξοπλισμένο με σύστημα διπλής ασφάλειας (HTEE+QTEE), το HONOR Magic V μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ασφαλείας για βασικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Το HONOR Magic V διαθέτει επίσης ένα ανεξάρτητο τσιπ ασφαλείας για να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια για κωδικούς πρόσβασης και βιομετρικά στοιχεία όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα.

    Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και βελτιωμένη γρήγορη φόρτιση

    To HONOR Magic V τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 4.750 mAh για ολοήμερη χρήση. Το HONOR Magic V υποστηρίζει 66W HONOR SuperCharge, επιτρέποντας την φόρτιση της μπαταρίας έως και 50% σε μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

    Xρώματα και Διαθεσιμότητα

    Το HONOR Magic V διατίθεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα: Μαύρο, Space Silver και Burnt Orange. Διαθεσιμότητα στην Ευρωπαική αγορά θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles