21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HONOR MagicBook 15: Hρθε στην Ελλάδα στα 599 Ευρώ και μαζί δώρο τα νέα Magic Earbuds!

    Από την Πέμπτη 7 Μαϊου 2020 είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά το laptop της HONOR,  το HONOR MagicBook15 το οποίο διατίθεται σε super τιμή στα 599 Ευρώ και  όσοι το προπαραγγείλουν μέχρι τις 22 Μαϊου παίρνουν μαζί δώρο τα HONOR Magic Earbuds, τα νέα ασύρματα ακουστικά με Ηybrid Αctive Noise Cancelling αξίας 129 Ευρώ.

    Το Honor MagicBook 15 έρχεται με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, με εντυπωσιακή 15.6 ιντσών FullView οθόνη, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ασφάλεια και προστασία του χρήστη με pop-up web camera πάνω στο πληκτρολόγιο, η οποία ενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης το επιλέγει και τον πιο ταχύτατο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει σήμερα η αγορά ακριβώς πάνω στο power button.

    Το HONOR MagicBook 15 ζυγίζει μόλις 1,53 κιλά και έχει πάχος 16.9mm το οποίο του επιτρέπει την εύκολη μεταφορά.  Σημαντικό πλεονέκτημα του ο φορτιστής Type- C και η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 65 W, στην οποία μπορεί να φτάσει σε φόρτιση το 46% σε μόλις μισή ώρα. O φορτιστής λειτουργεί και ως καλώδιο μεταφοράς δεδομένων, εξαλείφοντας την ανάγκη μεταφοράς πολλών φορτιστών και καλωδίων κατά την έξοδο από το σπίτι.

    Το HONOR MagicBook 15 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση. Εξοπλισμένο με PCIe NVMe SSD και με 8GB σε DDR4 Dual-Channel RAM, οι ταχύτητες ανάγνωσης κι εγγραφής είναι πολύ μεγάλες.

    Mαζί δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά HONOR Magic Earbuds μέχρι τις 22 Μαϊου!

    Με προηγμένη τεχνολογία τριπλού μικροφώνου, τα HONOR Magic Earbuds προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου με πραγματικές δυνατότητες ακύρωσης θορύβου (Ηybrid Active Noise Cancellation) και εντυπωσιακή ποιότητα με έναν άνετο και εύκολο στη χρήση σχεδιασμό. Τα HONOR Magic Earbuds προσφέρουν περίπου 3,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 2,5 ώρες κλήσεων με μία μόνο φόρτιση, με τη θήκη φόρτισης να μεταφέρει συνολικά 14,5 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Τα HONOR Magic Earbuds μπορούν να διαρκέσουν μια μέρα χρήσης με ευκολία.

    Το HONOR MagicBook 15 διατίθεται αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος. Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles