20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Honor: Πρώτο teaser για το Magic6 Porsche Design

    Μια νέα συνεργασία ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, μεταξύ της Honor και της Porsche Design. Το πρώτο προϊόν που θα προκύψει από αυτή τη σύμπραξη είναι ένα νέο smartphone, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024 και θα είναι το Magic6 Porsche Design.

    Πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε το πρώτο teaser για την επερχόμενη συσκευή στο Weibo, το οποίο ανέβηκε επίσης στα προσωπικά profiles μερικών executives, όπως ο CMO Harrison Jiang. Πρόκειται ουσιαστικά για μια φωτογραφία, η οποία δεν αποκαλύπτει και πολλά για το κινητό, πέρα από το γεγονός ότι αναμένεται μια μεγάλου μεγέθους συσκευή με έντονες καμπύλες.

    Υπάρχει επίσης η πρόσφατη Porsche 911 στο background για να υπενθυμίσει σε όλους ότι η Porsche Design σχετίζεται με τη γνωστή μάρκα σπορ αυτοκινήτων, σε περίπτωση που κάποιος δε το έχει στο μυαλό του. Το εν λόγω smartphone αναμένεται να είναι μία από τις τρεις συσκευές Magic6, μαζί με το vanilla Magic6 και το Magic6 Pro. Γνωρίζουμε ότι η Honor φέρνει ένα chipset Snapdragon 8 Gen 3 στη σειρά και περιμένουμε επίσης νέες κάμερες. Τα teaser έχουν ήδη κυκλοφορήσει, πράγμα που σημαίνει ότι περισσότερες πληροφορίες θα εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες.

    Διαβάστε επίσης:

    Acer: AI-Ready Swift Go 14 laptop με νέο επεξεργαστή Intel Core Ultra

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles