24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Honor Watch GS 3: Όλα όσα γνωρίζουμε πριν από το επίσημο launch στο MWC 22!

    Λίγο πριν το επίσημο ευρωπαϊκό λανσάρισμα του νέου smartwatch της Honor, έχουμε ήδη αρκετές πληροφορίες που αφορούν στη μορφή και στα features του. Το Honor Watch GS 3 στοχεύει σε μια κομψή εμφάνιση και αυτή την φορά δεν εστιάζει τόσο στην ανθεκτική σχεδίαση ρολογιού όπως συνέβη στο παρελθόν με το μοντέλο GS Pro. Αυτό το καθιστά πιο κατάλληλο για το κοινό που προτιμά ένα smartwatch που να το αισθάνεται αρκετά ελαφρύ.

    Το ρολόι έχει ένα 3D καμπυλωτό γυαλί με μια απλό διαβαθμισμένη στεφάνι. Όλο το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, έχει πάχος 10,5 mm και βάρος 44 g, ενώ η διάμετρος είναι 45,9 mm. Διατίθεται σε ασημί, χρυσό και μαύρο χρώμα, το καθένα με διαφορετικό λουράκι καρπού. Τα δύο πρώτα έχουν δερμάτινα λουράκια Nappa, ενώ το μαύρο (με το όνομα “Racing Pioneer”) έχει ανθεκτικό λουράκι από καουτσούκ.

    Δεν απουσιάζει τίποτα από άποψη λειτουργιών

    Εκείνο που θα θαυμάσατε επάνω στο GS 3 είναι η οθόνη AMOLED των 1,43 ιντσών με 326 ppi για ευκρινή γραφικά (ανάλυση 466 x 466 px). Στην άλλη πλευρά του ρολογιού υπάρχει μια μονάδα PPG 8 καναλιών που στοχεύει στην ελάχιστη ακρίβεια 97% κατά την παρακολούθηση του καρδιακού σας παλμού. Επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση οξυγόνου αίματος και την παρακολούθηση ύπνου (με 200+ προτάσεις για τη βελτίωση του ύπνου σας) χάρη στο Honor Health 5.0.

    Για παρακολούθηση σε εξωτερικούς χώρους, το νέο ρολόι χρησιμοποιεί τοποθέτηση διπλής συχνότητας με υποστήριξη για τους πέντε μεγάλους δορυφορικούς αστερισμούς. Σε σύγκριση με το MagicWatch 2 (2019), η ακρίβεια τοποθέτησης βελτιώνεται κατά 167% ενώ το κλείδωμα αρχικής θέσης πραγματοποιείται στο μισό χρόνο. Υπάρχουν πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων “10 επαγγελματικών αθλημάτων”.

    Στα υπέρ του ρολογιού είναι η προστασία σε βάθος νερού έως και 5 ATM, ώστε να μπορείτε να το πάρετε κατά το κολύμπι σας στην πισίνα. Η “σουίτα” αισθητήρων του περιλαμβάνει επίσης επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, αισθητήρα πίεση αέρας και αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος.

    Περί αυτονομίας…

    Το ρολόι υπόσχεται έως και 14 ημέρες τυπικής χρήσης ή 30 ώρες συνεχούς παρακολούθησης GPS. Τα καλά νέα είναι ότι χρειάζεστε μόνο 5 λεπτά φόρτισης για να έχετε αρκετή ισχύ για να διαρκέσει όλη την ημέρα. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας 451 mAh θα πρέπει να διαρκέσει λίγο λιγότερο από μία ώρα. Πολλές βασικές εφαρμογές είναι προ-εγκατεστημένες, συμπεριλαμβανομένης της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής (υπάρχει 4 GB ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος), συναγερμού και χρονοδιακόπτη, καθώς και ένα κουμπί απομακρυσμένου κλείστρου κάμερας και ένας τρόπος απόρριψης εισερχόμενων κλήσεων με προκαθορισμένα μηνύματα κειμένου. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές, αλλά έχετε υπόψη ότι αυτό δεν είναι ένα ρολόι Google Wear (τρέχει το LiteOS σε ένα chipset Apollo4).Το NFC είναι διαθέσιμο.

    H τιμή του στην Κίνα έχει γύρω στα 180 ευρώ και στο event της Δευτέρας στο πλαίσιο του MWC, η Honor πρόκειται να μας αποκαλύψει πολλά περισσότερα. Ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε από κοντά σε λίγες ημέρες!

    Όλες οι εξελίξεις από το MWC 22 εδώ! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles