18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H hands-free βαλίτσα που σε ακολουθεί, όπου κι αν πηγαίνεις

    Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε κίνηση συνέχεια και πολλές φορές έχετε διαμαρτυρηθεί για το βάρος της βαλίτσας που κουβαλάτε πέρα δώθε στο αεροδρόμιο, ήρθε η βαλίτσα που αποτελεί απάντηση στα όνειρά σας.

    Η Hop, είναι η βαλίτσα που συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth, υπολογίζει την απόσταση από αυτό και, ένα σύστημα από ρόδες την κινεί στην κατεύθυνση που βρίσκεται η συσκευή σας. Έτσι, αν περπατάτε στο αεροδρόμιο, όπως θα δείτε στο βίντεο, η Hop, «τρέχει» πίσω σας, χωρίς εσείς να την κρατάτε.

    Ναι, ξέρουμε τι σκέφτεστε. Ότι είναι μία τεχνολογία που κάνει τους κλέφτες βαλιτσών πάρα πολύ ευτυχισμένους και έχετε δίκιο. Όπως επίσης αναρωτιέστε αν, μαζί με το smartphone σας, χρειάζεται να φορτίζετε και τη βαλίτσα σας. Στη δεύτερη επισήμανση, στο θέμα της φόρτισης δηλαδή, οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι το σύστημα κίνησης της Hop βασίζεται στον πεπιεσμένο αέρα, το οποίο ενεργοποιείται από ένα μικροεπεξεργαστή. Υποψιαζόμαστε ότι ο επεξεργαστής αυτός θα χρειάζεται φόρτιση για να λειτουργήσει.

    Όσον αφορά την πρώτη επισήμανση, για την χαρά του κλέφτη, ας ονειρευτούμε όλοι μαζί ότι θα ζούμε κάποια στιγμή σε ένα κόσμο που δεν θα έχει ανάγκη να κλέβει βαλίτσες γιατί θα έχει δουλειά και θα είναι ευτυχισμένος. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι, έτσι δεν είναι;

    hop! the following suitcase from rodrigo garcía on Vimeo.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles