22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ‘House of Gucci’: Πρώτη ματιά στην ταινία του Ridley Scott με την Lady Gaga και τον Adam Driver

    Η δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 είναι το κεντρικό θέμα της επερχόμενης ταινίας του Ridley Scott, ‘House of Gucci’. Η πρώτη εικόνα της ταινίας με θέμα την ιστορία του ιδρυτή του γνωστού οίκου μόδας, ήρθε από την Lady Gaga, την πρωταγωνίστρια. Αριστερά, βλέπουμε τον ‘Κύριο Γκούτσι’, τον Adam Driver και δεξιά την ‘Κυρία Γκούτσι’ την Stefani Germanotta, κατά κόσμον Lady Gaga.

    Το «House of Gucci» -τίτλο που μάθαμε από την ανάρτηση της Lady Gaga στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- αφορά την διάσημη οικογένεια πίσω από τον γνωστό οίκο μόδας. Ωστόσο, εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο και κομβικό γεγονός, τη δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι το 1995 για την οποία κατηγορήθηκε δύο χρόνια αργότερα η σύζυγός του, Πατρίτσια Ρετζιάνι. Στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας, τους βλέπουμε ευτυχισμένους.

    O ρόλος της «Μαύρης Χήρας» ταιριάζει τέλεια στην 35χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι γνωστή για προβοκατόρικη απόδοση της τέχνης της. Μάλιστα, έχει και η ίδια ιταλικές ρίζες!

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

    Η ιστορία έχει ως εξής: Η Ρετζιάνι καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης ως ο άνθρωπος που κίνησε τα νήματα για τη δολοφονία. Τελικά, αποφυλακίστηκε το 2016. Με το ξεκίνημα του σκανδάλου, η ίδια πήρε το προσωνύμιο «Μαύρη Χήρα», έναν ρόλο που στα αρχικά σχέδια του ο Σκοτ, σύμφωνα με το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, οραματίζονταν την Αντζελίνα Τζολί.

    Το δυνατό cast, εκτός από τους Driver και Gaga, πλαισιώνουν οι Τζέρεμι Άιρονς, Αλ Πατσίνο, Τζάρεντ Λέτο και Τζακ Χιούστον.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε για τις 24 Νοεμβρίου 2021. Αν και πρόκειται για μία πολύ κοντινή ημερομηνία, ο Σκοτ που φημίζεται για την ταχύτητα των παραγωγών του και την ικανότητα να παραδίδει τη δουλειά εγκαίρως.

    Αν είναι τα σινεμά ανοιχτά μέχρι τότε, θα χαρούμε να την απολαύσουμε στην μεγάλη οθόνη.

    Δείτε ακόμη: H Emma Stone είναι η… Cruella DeVil! Δείτε το τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας για την εμβληματική κακιά της Disney

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles