16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    House of the Dragon: Animated σειρά γίνεται το spinoff “Nine Voyages”

    Ο νέος κύκλος του House of the Dragon έρχεται στις οθόνες μας προσεχώς, ωστόσο δεν είναι το μόνο spinoff του Game of Thrones που βρίσκεται αυτή την περίοδο στα σκαριά. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο συγγραφέας George R.R. Martin αποκάλυψε ότι ο ίδιος και το HBO ετοιμάζουν και μια animated σειρά από το σύμπαν του Game of Thrones. Μπορεί ακόμη να μην έχουν πάρει επίσημα το πράσινο φως, αλλά ο διάσημος συγγραφέας εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της.

    Σύμφωνα με τον Martin, η επερχόμενη σειρά Nine Voyages άλλαξε σε animation, μια κίνηση που ο ίδιος «υποστηρίζει πλήρως». Ο λόγος της μετατόπισης είναι οι ανησυχίες για το budget: επειδή η μισή σειρά διαδραματίζεται στη θάλασσα, μια live action εκδοχή θα ήταν «απαγορευτικά ακριβή». Το animation μπορεί επίσης να καταλήξει ακριβό, όμως με αυτό τον τρόπο η σειρά «έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες» να ολοκληρωθεί.

    Το Voyages πρόκειται να επικεντρωθεί στον Corlys Velaryon, τον οποίο υποδύεται ο Steve Toussaint στο House of the Dragon. Ο Corlys είναι γνωστός ως Sea Snake και ονομάστηκε έτσι λόγω του πλοίου του που είναι το πιο διάσημο του στόλου των Velaryon.

    Το εύρος της σειράς είναι αρκετά μεγάλο, σύμφωνα με τον Martin. Μπορεί να μην είναι 100% σίγουρος αν το Voyages θα πραγματοποιηθεί, αλλά αν όλα πάνε καλά, αυτό και οι άλλες δύο νέες animated σειρές θα καταλήξουν στο Max τα επόμενα χρόνια.

    Σημειώνεται ότι το House of the Dragon θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Wednesday: Στα σκαριά νέο spin -off με το θείο Fester

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles