16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    House of the Dragon: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν

    Το Game of Thrones αποτελεί μια σειρά που άφησε εποχή, με αποτέλεσμα το πρόσφατο prequel House of the Dragon να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των fans και να σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στο HBO. Ο 1ος κύκλος ολοκληρώθηκε εδώ και καιρό και πλέον έχουμε την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων για τη 2η σεζόν.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros Discovery, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και μια φωτογραφία ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter με τη λεζάντα: «Είναι ώρα να επιστρέψουμε στο King’s Landing».

    Η δραματική σειρά φαντασίας βασίζεται στο μυθιστόρημα του George RR Martin Fire & Blood, που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και το cast περιλαμβάνει τους Matt Smith, Emma D’Arcy και Paddy Considine που επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Η σειρά εξιστορεί την αρχή του τέλους του Οίκου Targaryen και τα γεγονότα που οδήγησαν στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen, γνωστό και ως “Χορός των Δράκων”. Η πρώτη σεζόν της σειράς κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη δραματική τηλεοπτική σειρά, ενώ το budget για μια σεζόν 10 επεισοδίων φέρεται να ήταν σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια (160 εκατομμύρια λίρες).
    Ο Ryan Condal, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, δήλωσε: «Το House of the Dragon επέστρεψε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πραγματοποιούμε γυρίσματα ξανά με μέλη της αρχικής μας οικογένειας, καθώς και με νέα ταλέντα».

    Διαβάστε επίσης:

    Απρίλιος στο Vodafone TV με αγαπημένους ήρωες και ταινίες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles