22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πόση αυτοκόλλητη ταινία χρειάζεσαι για να σηκώσεις ένα αυτοκίνητο; (Video)

    Ας πούμε πως έχετε ένα Ford Mondeo που ζυγίζει 1500 κιλά. Θέλετε να το σηκώσετε. Έχετε ήδη προμηθευτεί ένα γερανό 30 τόνων αλλά έχετε ξεχάσει κάτι. Τους ιμάντες που θα «πιάσουν» το αυτοκίνητο στον γερανό.

    sellotape

    Οι Fast Furious and Funny, μαζί με έναν θεατή τους, αποφάσισαν να δοκιμάσουν πόσες λωρίδες από διάφανη αυτοκόλλητη ταινία χρειάζονται για να ανυψωθεί αυτό το αυτοκίνητο βάρους 1,5 τόνου. Προσέξτε τη λεπτομέρεια. Η ταινία απλά «κολλιέται» στο πλάι του αυτοκινήτου, δεν περνάει από κάτω για να προσφέρει στήριξη, μόνο και μόνο για να δοκιμάσουν αυτοί οι απίθανοι τύποι, αν μπορεί να σηκωθεί το αυτοκίνητο στηριζόμενο στην κόλλα της ταινίας.

    Λοιπόν, σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε, θα σας είναι χρήσιμο να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε περίπου 70 λωρίδες διάφανης ταινίας. Χρήσιμο ε; Δείτε τώρα και το βίντεο.

    Υ.Γ. Τελικά αυτή η διάφανη ταινία μπορεί να σηκώνει και αυτοκίνητα, αλλά, βρε παιδί μου, το μεγαλύτερο βάσανο παραμένει να βρεις την άκρη της αν δεν την έχεις διπλώσει μετά την προηγούμενη χρήση… (παράπονο)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles